Afbeelding

Pater Moeskroen komt van koude Kerstmis thuis

Algemeen

NIJVERDAL - Elk jaar weer dezelfde bekende, verplichte kerstnummers. Nederlands vrolijkste folk band Pater Moeskroen was dit zat en dacht: ‘dit kan anders’. De Paters zetten de kersttradities op zijn kop en komen dit jaar met opzwepende en feestelijke folknummers in hun unieke theatershow ‘Pater Moeskroen komt van een koude Kerstmis thuis’. Op vrijdag 22 december maken de Paters in het ZINiN Theater van het kerstfeest een écht feest zoals alleen zij dat kunnen.

De heren, bekend van krakers als ‘Joost’, ‘Laat Maar Waaien’, ‘Dansen’ en ‘Hela Hola’, staan garant voor aanstekelijke folk, knallende feestnummers, en meeslepende ballades. Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten, wat het herkenbare Moeskroen-geluid maakt. Live is de band een ware feest-sensatie, vol herkenning voor jong en oud.

Pater Moeskroen kerstshow

In de feestmaand december komen de opgewekte Paters met een speciale kerstshow. Geen gebruikelijke kerstshow, maar een unieke ervaring vol met hun nieuwste kersthits. Verwacht nummers als ‘Oh Bendeboos’, ‘Kom Maar Binnen (Met Je Arrenslee)’, en ‘Omdat Ik Je Met Kerst Mis’. Een echt Pater Moeskroen feest vol verrassingen en herkenning voor de bezoekers.

Een begrip sinds 1985

Pater Moeskroen, ontstaan in 1985 als straatmuziekgroep, is niet meer weg te denken uit de Nederlandse theaters. Naast festivals en popconcerten, staan de heren bekend om hun succesvolle theatertours. Op het theaterpodium komen de talenten van de vijf multi-instrumentalisten maximaal naar voren, met ruimte voor kolderieke muzikale fratsen, ontroering, en diepgang.

Kaarten inclusief afterparty

Hoewel Pater Moeskroen de kersttraditie op zijn kop zet, laten ze de tradities niet volledig varen. En daar hoort ook zeker een afterparty van Pater Moeskroen bij in de foyer. Kaarten zijn te reserveren via de website, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 20 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11