Stella Bergsma en Saskia Noort
Stella Bergsma en Saskia Noort

‘Hoe is het om een vrouw te zijn in deze tijd?’

Algemeen

NIJVERDAL - Wat maakt een vrouw tot wie ze is? Is het haar positie in de maatschappij, haar lichaam, haar relaties of haar uiterlijk? Deze vragen en meer worden op een licht humoristische wijze verkend in de theatershow ‘Unbeschreiblich Weiblich’. Saskia Noort en Stella Bergsma nemen het publiek mee op een reis door het vrouw-zijn op vrijdag 15 december 20.15 uur in het ZINiN Theater.

Samen met hun band Flaming Vulva’s en een divers leger aan schrijfsters beschrijven en bezingen ze alles wat ze meemaken, wat hen opwindt of irriteert, kortom hoe het is om vrouw te zijn in deze tijd. Van daten tot bodyshamen. Van politiek tot romantiek. De regie van deze inspirerende voorstelling is in handen van Wimie Wilhelm.

Saskia Noort, bekend als schrijfster en columniste, heeft meer dan drie miljoen exemplaren van haar boeken verkocht, die in vijftien talen zijn vertaald. Haar werk heeft het witte doek, televisieschermen en theaterpodia bereikt en ze heeft talloze prijzen ontvangen.

Stella Bergsma, schrijver, opiniemaker en frontvrouw van de band EinsteinBarbie, heeft met haar debuutroman ‘Pussy Album’ Nederland in vervoering gebracht. Ze is de bedenkster van de term ‘sletvrees’. Stella is niet bang om haar mond open te doen en de discussie over feminisme aan te gaan. 

Kaarten à 25 euro zijn te reserveren via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11