Afbeelding

OASE samen aan de wandel!

Algemeen

NIJVERDAL - Ook in 2017 organiseert Evenmens wandelingen voor OASE (Ouders Autisme Steunen Elkaar). Op 26 mei is de eerste wandeltocht, om 9:45 verzamelen ze bij de Sallandse Berg, Grotestraat 285 in Nijverdal.

Binnen OASE worden ouders van kinderen met autisme in contact gebracht met andere ouders van kinderen met autisme. OASE boort de bron van kennis en ervaring van ouders van kinderen met autisme aan. Samen wandelen biedt de mogelijkheid elkaar tips te geven en het levert nieuwe inzichten op.We verzamelen telkens vanaf 9.45 uur, vertrekken om 10.00 uur voor de wandeling. Tegen 11.00 uur zijn we terug om verder in gesprek te gaan onder het genot van een kop koffie of thee. De volgende wandelingen vinden plaats op 29 september en 24 november vanaf dezelfde locatie en op hetzelfde tijdstip.

Meld je aan
Bent u ook ouder van een kind met autisme? Meld u dan aan voor deze ontspannende wandeling bij Evenmens, informele zorg voor elkaar te Nijverdal. U bent van harte welkom! U kunt zich aanmelden bij Herma Spoolder, medewerker Evenmens, o.a. voor OASE. E-mail: hspoolder@evenmens.nl of via telefoonnummer 0548-638830

Afbeelding
Voorstelling ‘Hoopvol’ in Openluchttheater 1 uur geleden
Afbeelding
Gerben Löwik Classic gaat langs mooiste plekjes 3 uur geleden
Afbeelding
De mooiste plekken in het hart van Overijssel 7 uur geleden
Afbeelding
Uitreiking Cultuurprijs aan actrice Johanna ter Steege 19 uur geleden
Afbeelding
Waterpolozussen terug bij Het Ravijn 21 uur geleden
Afbeelding
Gratis inzameling van plastic verpakkingen en glas voor organisaties en bedrijven gisteren
Afbeelding
Nijverdals Mannenkoor huldigt jubilarissen 16 mei, 12:01
Afbeelding
Reflectie van ChristenUnie op plannen Koestraat 16 mei, 09:54