Afbeelding

Het ZINiN theaterseizoen barst weer los!

Algemeen

NIJVERDAL - Op vrijdag 22 september barst het seizoen dan ook los met Pieter Derks, die in de eerste voorstelling de wereld binnenstebuiten keert met zijn programma SPOT.

Bezoekers kunnen zich dus alvast maar voorbereiden op veel cabaret, toneel, muziek en kindervoorstellingen. Voor elk wat wils. Dat stond voorop bij de samenstelling van het programma voor het seizoen 2017-2018. En dat heeft nu al geresulteerd in maar liefst twaalf uitverkochte voorstellingen. Maar er blijven nog voldoende voorstellingen over. Er is volop keuze: onbedaarlijk lachen of even genieten van je eigen favoriete muziek.

Nieuwe programma
Toen begin mei het nieuwe programma werd gepresenteerd, ontstond er al snel een run op de voorverkoop en werd er vol enthousiasme op het nieuwe programma van ZINiN gereageerd. Twaalf voorstellingen zijn inmiddels uitverkocht. Nog niet uitverkocht zijn onder andere de prachtige shows van Nasrdin Dchar, Heleen van Royen of de muziekvoorstellingen van Niels Geusebroek en Daniël Lohues. Of kom kijken naar de topillusionisten Rob & Emiel, die hun show mixen met theatrale acts en cabaret. Een avondje lachen om de hilarische show van Jandino Asporaat of kom naar de try-out van Her Majesty.

Informatie
Het programma voor deze winter is te vinden in het nieuwe programmaboekje, dat is op te halen bij VVV / Tourist Info, de ZINiN bibliotheken en andere bekende afhaalpunten. Het programma is ook te vinden op www.zinin.com. Het ZINiN Theater is te vinden aan de Willem Alexanderstraat 7 te Nijverdal. Om kaarten te reserveren kunt u bellen naar 0548-624489.

Afbeelding
BoekStart Voorleesuurtje vol leuke verhaaltjes 1 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 13 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 15 uur geleden
Bas en Tim leverden beide mooie prestaties afgelopen weekend.
Fysion boekt mooie resultaten op NK-heren turnen tweede divisie 16 uur geleden
Afbeelding
Bootcamp for Kids in de meivakantie 19 uur geleden
Afbeelding
Scouting de Reggegroep houdt fietspuzzeltocht 22 uur geleden
Een grote groep klanten stond woensdagochtend te wachten tot ze 'hun' nieuwe Aldi van binnen konden bekijken.
'Het is een prachtige winkel geworden' gisteren
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online gisteren