Afbeelding

Zonder sponsoren, geen Bruisend Nijverdal

Algemeen

NIJVERDAL - Sponsoring is voor een stichting als Bruisend Nijverdal van zeer groot belang. Dit is in de loop der jaren zelfs steeds belangrijker geworden, aangezien ze steeds minder subsidie krijgen en in het algemeen geconfronteerd worden met lastenverhogingen.

Het succes van vorig jaar wordt doorgezet. Er is goed gekeken naar wat goed ging en kritischgekeken naar onze fouten/leermomenten. Na hun eerste jaar zijn z voornemens Bruisend Nijverdal nog mooier en grootser te maken, met nog meer publiek, zonder daarbij hun doel uit het oog te verliezen: Een geweldig feest te organiseren voor alle doelgroepen van onze bevolking. Zodat straks iedereen terug kan kijken op een mooi, gezellig, maar vooral sociaal feest van ontmoeten en plezier hebben. Ze houden er in de voorbereidingen en het programma rekening mee dat alle doelgroepen worden aangesproken van jong tot oud. Uiteindelijk komt dit de uitstraling en de levendigheid van Nijverdal ten goede.

Hoofdsponsoren
Voor een mooi feest met een heel mooi programma is ook (veel) geld nodig. Hiervoor hebben ze een 4-tal pakketten sponsorpakketten in het leven geroepen. Van Gouden sponsoren tot Vriend van Bruisend Nijverdal. Voor de editie van 2018 hebben ze inmiddels al vijf hoofdsponsoren gevonden die een groot deel van de kosten bijdragen. Het gaat hierbij om: Hart van Nijverdal, Auto Aaltink, Jumbo Nijverdal, Nemaco en de Gemeente Hellendoorn. Allemaal bedrijven die hun feest en de Nijverdalse samenleving een warm hart toedragen.

Sponsoren
Naast deze hoofdsponsors zijn er nog veel meer bedrijven uit de gemeente die een steentje bijdragen. Bijvoorbeeld de zilver sponsor: SNS Bank Nijverdal. Bij deze willen zij als organisatie alle sponsoren alvast heel erg bedanken. Zonder hen, geen Bruisend Nijverdal.

Help ook
Wilt u uw naam verbinden aan hun feest? Als bedrijf richting uw klant, personeel of noaber (buur), zodat zij er iets onvergetelijks van kunnen maken. Vraag naar de mogelijkheden of email: sponsorzaken@bruisendnijverdal.com.

Foto: sponsorteam Bruisend nijverdal vlnr. : Linda Espeldoorn, Danielle van Ewijk, Ewald Aaltink en Berry Nieland.

Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 11 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 12 uur geleden
Bas en Tim leverden beide mooie prestaties afgelopen weekend.
Fysion boekt mooie resultaten op NK-heren turnen tweede divisie 13 uur geleden
Afbeelding
Bootcamp for Kids in de meivakantie 16 uur geleden
Afbeelding
Scouting de Reggegroep houdt fietspuzzeltocht 19 uur geleden
Een grote groep klanten stond woensdagochtend te wachten tot ze 'hun' nieuwe Aldi van binnen konden bekijken.
'Het is een prachtige winkel geworden' 22 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 22 uur geleden
Coach Jan Mensink was teleurgesteld na afloop van de wedstrijd (foto: Wim Beunk).
Heren Het Ravijn treffen De Zaan en verliezen 24 apr, 19:49