Afbeelding
Foto: NM

Nieuwjaarsconcert Nijverdals Mannenkoor

Algemeen

NIJVERDAL - Op zaterdag 5 januari 2019 wordt weer het traditioneel Nieuwjaarsconcert van het Nijverdals Mannenkoor gehouden in het ZINiN theater. Aanvang 20.00 uur. Entree: 12,50 euro.

Ook dit jaar zullen de bezoekers weer een veelzijdig en verrassend programma voorgeschoteld krijgen. Medewerking verlenen naast het mannenkoor met eigen solisten , het Ensemble van het Nijverdals Mannenkoor en een combo bestaande uit toetsenist Joshua Joseph, gitarist Stephan Mars, bassist Wim Valk en drummer Erik Schreurs.

Verder werken mee de Enschedese Countryband Lovers and Lions, bestaande uit drie conservatoriumstudenten die ook bekend zijn als singer/songwriters. De band is geïnspireerd door de beroemde band The Common Linnets en Crosby, Stills en Nash. De muzikale leiding van dit unieke Nieuwjaarsconcert is in vertrouwde handen van dirigent Willem Jan van Asselt.

Voor de pauze bestaat het programma uit mooi ingetogen nummers en negro spirituals, afgewisseld met eigentijdse/nederlandstalige nummers, met o.a. het prachtige nummer "Het Dorp" van Wim Sonneveld en "Ik zou wel eens willen weten" van Jules de Corte en het beroemde Hallelujah van Milk and Honey.
Na de pauze staat het concert volledig in het teken van Country en Western Folk Songs. Beroemde nummers als Take me Home, Country Roads van John Denver en de klassieke western folksongs Home on the Range en Ol Man River komen voorbij, evenals de Cowboy Songs van Norman Luboff.
Het belooft weer een prachtige zang- en muziekavond te worden met veel variatie en verrassing.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar en zijn te bestellen via de site www.nijverdalsmannenkoor.nl of bij Henk Hekman, telefoon 0548-616825 of 0612 320681.

Het Nijverdals Mannenkoor is al meer dan 50 jaar toonaangevend in Nijverdal en omstreken. Het huidige repertoire is heel divers. Zo komt niet alleen de traditionele mannenkoorzang aan bod, maar ook steeds meer nummers uit de wereld van de barbershop, musical en de hedendaagse muziek.

Afbeelding
BoekStart Voorleesuurtje vol leuke verhaaltjes 1 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 13 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 14 uur geleden
Bas en Tim leverden beide mooie prestaties afgelopen weekend.
Fysion boekt mooie resultaten op NK-heren turnen tweede divisie 15 uur geleden
Afbeelding
Bootcamp for Kids in de meivakantie 18 uur geleden
Afbeelding
Scouting de Reggegroep houdt fietspuzzeltocht 21 uur geleden
Een grote groep klanten stond woensdagochtend te wachten tot ze 'hun' nieuwe Aldi van binnen konden bekijken.
'Het is een prachtige winkel geworden' gisteren
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online gisteren