Afbeelding
Foto: Roy Stokvis

Jonge talenten The Valley Bucketeers

Algemeen

NIJVERDAL - Het U12 team van basketbalvereniging The Valley Bucketeers heeft het jaar afgesloten met een internationaal toernooi in Denemarken. Op 27 december zijn ze vertrokken richting het Deense Lemvig, op 30 december begon het team vermoeid weer aan de terugreis.

Het team, bestaande uit een mix van spelers uit het jongens en het meisjes U12 team van The Valley Bucketeers speelde tijdens het toernooi wedstrijden tegen teams uit België, Duitsland, Tsjechië en Denemarken. Helaas gingen alle wedstrijden wel verloren, maar toch was het een heel erg succesvol toernooi.

De spelers hebben allemaal enorm veel geleerd en internationale ervaring opgedaan. Trainer Ying-Wai Man is dan ook erg trots op de spelers: "Ze hebben heel erg hard geknokt en de kopjes niet laten hangen. Ze weten nu hoe het voelt om tegen een internationale pressie verdediging te spelen. Daarnaast hebben ze ook nog eens enorm veel plezier gehad met elkaar!". Een erg mooie ervaring dus voor de jonge talenten van The Valley Bucketeers, die niemand hen meer afpakt en die bovendien in de tweede helft van de competitie weer goed van pas kan komen.

Afbeelding
Afbeelding
V.l.n.r.: Dennis Hesselink (directeur Oude Wolbers), Willemijn de Roy van Zuydewijn (projectleider Vastgoed Reggewoon), Gerrit Breeman (directeur-bestuurder Reggewoon).
Officiële start bouw op oude locatie Blenkeschool 4 minuten geleden
Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 1 uur geleden
Een blij team van Draw2design. Zij gingen met de felbegeerde titel en bijbehorende beeldje terug naar de zaak.
'Draw2design is een terechte winnaar' 3 uur geleden
Afbeelding
Hé notaris, verklaar 's! 5 uur geleden
Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 17 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 19 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 21 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen gisteren