Afbeelding

Gratis lezing levenstestament

Algemeen

NIJVERDAL - Op dinsdag 7 mei organiseren Notariskantoor Oude Engberink en Stichting De Welle een informatieavond over het levenstestament. Deze informatieavond, die gratis toegankelijk is, start om 19.30 uur in het Centrum aan de Constantijnstraat 7a in Nijverdal.

In een levenstestament legt u een aantal zaken vast voor het geval er tijdens uw leven iets gebeurt waardoor u (tijdelijk) niet meer zelfstandig kunt handelen door bijvoorbeeld de gevolgen van een ongeval, een beroerte of een ziekte als Alzheimer. Dit is iets anders dan een testament! Door een levenstestament te maken, voorkomt u het aanstellen van een bewindvoerder door de rechter, waardoor u en uw partner en/of kinderen de touwtjes in eigen handen houden. Te vaak nog zien notarissen schrijnende situaties die door het opstellen van een levenstestament voorkomen konden worden.

Aanmelden
Wilt u deze avond bijwonen, meldt u zich dan aan via notarissen@notarisoe.nl of via 0548-617555. Graag aanmelden voor 3 mei aanstaande met vermelding van telefoonnummer en aantal personen.

Afbeelding
Toneelvoorstelling 'In de Lift' te zien in het ZINiN Theater 6 uur geleden
Afbeelding
Een pittige thuiswedstrijd voor NKC '51 1 8 uur geleden
Afbeelding
Risico om te degraderen groter voor SVVN na verlies 9 uur geleden
Afbeelding
Van hoog naar laag: ontdek de Sallandse Heuvelrug per fiets! 12 uur geleden
De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 4 mei, 18:01
Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! 4 mei, 12:42
Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' 3 mei, 19:47
Voorbeeld van een situatie waar mensen met een beperking nog te vaak mee te maken hebben: er wordt te weinig rekening met ze gehouden.
Wmo-avond 'Iedereen doet mee' 3 mei, 17:44