Afbeelding

Koude neuzen wandeling op de Sallandse heuvelrug

Algemeen

NIJVERDAL - De Sallandse heuvelrug is mooi in alle jaargetijden, ook in de herfst. Dus ga mee naar buiten een koude neus halen. Het is heerlijk en gezond om juist nu de dagen weer korter worden een frisse neus te halen. Wandel mee met een natuurgids en geniet van de late herfst op de Sallandse heuvelrug en ontdek dat er echt nog heel veel te zien en te beleven is in het koude seizoen.

Zondag 17 november kunt u mee met een natuurgids voor een koude neuzen wandeling. Ieder seizoen heeft zo zijn eigen charme. Ook in het koude seizoen is nog van alles te ontdekken in het bos. De bomen staan er dan misschien wat kaal bij, maar hun verscheidenheid aan vormen is nu juist mooi te zien. Een late paddenstoel staat nog te pronken en als het stil is, is het kabbelende liedje van het roodborstje te horen. Dit mooie vogeltje laat het hele jaar van zich horen.

Praktische informatie
De wandeling start om 14.00 uur bij het Buitencentrum van Staatsbosbeheer aan de Grotestraat 281 in Nijverdal. Kosten voor de wandeling zijn 4,- euro voor volwassenen en kinderen tot en met 12 jaar 2,50 euro. Aanmelden via de website: https://www.staatsbosbeheer.nl/natuurgebieden/salland/activiteiten. Na de wandeling is het heerlijk opwarmen bij de open haard in het restaurant Buitengewoon Lekker in het Buitencentrum. Neem voor meer informatie contact op met het Buitencentrum aan de balie of telefonisch 0548-612711. Neem ook eens een kijkje op www.staatsbosbeheer.nl

De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 2 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 3 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 6 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 uur geleden
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 20 uur geleden
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 23 uur geleden
Afbeelding
Column: Vakmanschap... 18 apr, 11:46
In 'Wat bezielt je' vertelt Paul Janse over zijn leven en zijn geloof, dat door de jaren heen veranderd is.
Paul Janse schuift aan bij Wil de Bruine in Wat bezielt je 18 apr, 10:12