Afbeelding
Foto: De Welle

Pannenkoeken eten in De Cirkel

Algemeen

NIJVERDAL - Senioren zijn weer van harte welkom voor het gezamenlijk pannenkoeken eten in De Cirkel. Om te voldoen aan alle coronamaatregelen kunnen er maximaal twaalf senioren per keer deelnemen. Kinderen en kleinkinderen kunnen voorlopig niet mee.

De Welle wil echter wel zoveel mogelijk senioren in de gelegenheid stellen om te genieten van de heerlijke pannenkoeken die de vrijwilligers hier bakken. Daarom wordt deze activiteit nu wekelijks georganiseerd op dinsdag van 17.00 tot 18.30 uur in De Cirkel aan de Nijkerkendijk 15 in Nijverdal.

Strippenkaart
Om de betaling volledig contactloos te laten verlopen, wordt aan de deelnemers gevraagd om hiervoor vooraf een pannenkoeken-strippenkaart aan te schaffen. Voor vier keer pannenkoeken eten betaalt u 16 euro . Er is ook een kaart voor twee keer beschikbaar die 8 euro kost. Deze kunt u kopen bij de receptie van De Welle.

Wekelijks
Onder voorbehoud van het aantal beschikbare plekken is het dus ook mogelijk om meerdere keren per maand mee te eten. Opgeven kan tot maandagmiddag 12.30 uur voor de dag erop. Dat kan ook bij de receptie van De Welle of telefonisch via 0548-618810.

Coronaprotocol
Uiteraard blijft het belangrijk om de corona-richtlijnen aan te houden. Als u koorts of verkoudheidsklachten heeft, blijft u thuis. Bij binnenkomst desinfecteert u uw handen. Uw jas neemt u mee naar uw stoel. De stoelen staan op 1,5 meter afstand van elkaar.

Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 1 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 17 uur geleden
Afbeelding
Leer alles over de snijplotter 17 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters winnen rijstijlrubrieken 26 mrt, 20:39
Afbeelding
SVVN boekt nuttige zege in Holten 26 mrt, 20:00
Afbeelding
IVN Hellendoorn-Nijverdal bestaat 50 jaar: Natuurfeest bij het Buitencentrum 26 mrt, 18:00
Afbeelding
In de ZINiN Bibliotheek Nijverdal start een nieuwe leesclub 26 mrt, 10:17
Afbeelding
Ontdek het openbaar vervoer 25 mrt, 08:01