Afbeelding

Doneer waardepunten voor koffie in voedselpakketten

Algemeen

HELLENDOORN - Het zijn lastige tijden voor bijna iedereen. Duizenden Nederlandse gezinnen leven onder de armoedegrens en hebben het nu extra zwaar. Dat geldt ook voor een heel aantal gezinnen in de gemeente Hellendoorn. De vrijwilligers van de Voedselbank zetten zich met hart en ziel in om diegenen die moeite hebben om rond te komen te ondersteunen.

Voor het samenstellen van de voedselpakketten die gratis verstrekt worden is de Voedselbank afhankelijk van donaties. Koffie komt doorgaans slechts sporadisch voor in de pakketten, terwijl klanten dit wel buitengewoon kunnen waarderen. Zodoende omarmt de Voedselbank Hellendoorn het initiatief van Douwe Egberts. Het bedrijf wil voor alle voedselbanken in Nederland waardepunten, die op alle DE-verpakkingen zitten, omzetten in pakken koffie voor in de voedselpakketten.

Doneer uw punten snel
Heeft u waardepunten die u wel kunt missen? Doneer voor 31 december 2020 door de punten af te geven bij de supermarkt in Daarle, Haarle of Hellendoorn, in Nijverdal kunt u terecht bij de verschillende vestigingen van Albert Heijn, COOP en Jumbo. Inleveren bij de Voedselbank zelf is iedere vrijdagmorgen mogelijk. Adres: Hendrik Wormserstraat 1 in Nijverdal. Zie ook de website: www.voedselbankhellendoorn.nl.

René en José geflankeerd door hun zonen, voor hun bedrijfspand in Haarle. Trots dat ze al 25 jaar met veel plezier dit bedrijf runnen.
'Zijn trots op wat we bereikt hebben' 7 uur geleden
Afbeelding
LSVN houdt weer een Straat- en wijktoernooi 9 uur geleden
Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 11 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 11 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 11 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 12 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 15 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 16 uur geleden