Derde editie Schuilenburg Herfstfair

Algemeen

Hellendoorn - De derde editie van de Schuilenburg Herfstfair vindt plaats op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 oktober op het gelijknamige landgoed in Hellendoorn. Een prachtige, historische locatie gelegen aan de rivier de Regge in het mooie Salland.

“Na twee geslaagde edities, moest er natuurlijk een vervolg komen in 2019”, aldus Jelmer van Nijen namens het organiserende bureau Plan Effect. Landgoed Schuilenburg biedt de fair een uiterst geschikte locatie met een knusse boomgaard, horecagelegenheid en mini haven met fluisterboot en kanoverhuur.

“We hebben weer een prachtig aanbod aan standhouders, veel producten die te maken hebben met het buitenleven en natuurlijk met de herfst. Denk aan mooie kachels en vuurkorven, prachtige vesten en stoere laarzen. Maar het is ook de tijd om het weer gezellig te maken in huis met mooie plaids, bijzondere woonaccessoires en vele lekkernijen. Dit alles en nog veel meer is te vinden op onze fair.”

Rondvaarten en workshops
Om een bezoekje aan de fair tot een echte belevenis te maken, kunnen de bezoekers genieten van vele activiteiten, zoals bijvoorbeeld een mooie vaartocht over de Regge. “Landgoed Schuilenburg is prachtig gelegen aan de rivier. Ieder uur vertrekt er een boot die de bezoekers laat genieten van de Regge. De schipper vertelt onderweg allerlei wetenswaardigheden over deze unieke rivier en de herkenningspunten in de omgeving.”
Maar er is natuurlijk nog meer. “Op een echte fair mag live-muziek niet ontbreken en er zijn dit jaar weer verschillende leuke demonstraties. Zoals het een echte fair betaamt, is er voor de creatieveling een gevarieerd aanbod. Samen met Buitencentrum Sallandse Heuvelrug worden er diverse activiteiten georganiseerd voor de jeugd en op zaterdag en zondag zijn er roofvogeldemonstraties.” Voor het definitieve programma en de details kunnen de bezoekers het beste van te voren op www.schuilenburgherfstfair.nl kijken.

Lekkers met herfsttintje
Lekker eten mag niet ontbreken op de Schuilenburg Herfstfair. “Veel bezoekers maken een dagje uit van de fair. We hebben daarom goed aan de inwendige mens gedacht. In de Sagenschuur wordt bijvoorbeeld heerlijke warme herfstkoffie geserveerd, met caramel en slagroom. Op het fairterrein staan diverse food aanbieders met heerlijke balletjes gehakt, overheerlijke soepen, wafels, tosti’s en andere lekkernijen. Genoeg redenen dus om 4, 5 of 6 oktober alvast in je agenda te reserveren”, sluit Jelmer van Nijen af.

Praktische informatie
De Schuilenburg Herfstfair vindt plaats van 4 tot en met 6 oktober op Landgoed Schuilenburg aan de Schuilenburgerweg 54 in Hellendoorn. Er is genoeg te doen voor jong en oud. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen, volwassenen betalen 6,50 euro. Het parkeren is gratis.

schuilenburgherfstfair.nl

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 2 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 20 uur geleden
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17