Paasbrunch op Schuilenburg start van een levendig zomerseizoen

Algemeen

Hellendoorn - Pasen wordt vaak gezien als de start van het zomerseizoen: er zijn al weer veel leuke dingen te doen. Zo ook op Landgoed Schuilenburg, waar ze zowel eerste als tweede paasdag een heerlijke paasbrunch serveren.

Liefhebbers kunnen hier zondag 21 en maandag 22 april van 11.00 tot 13.30 uur genieten van allemaal heerlijke gerechten. Er is soep, zalm van rokerij Marle, warme bourgondische beenham, paasbrood, vers fruit, diverse mousses, luxebroodjes met luxe beleg (zoet en hartig), heerlijke kroketten... en natuurlijk eiergerechten!

Pleisterplaats
Landgoed Schuilenburg is strategisch gelegen op de kruising van vele fiets-, wandel- en vaarroutes. Waar vroeger de Twentse weg en de Regge belangrijke handelsroutes naar de Hanzesteden en de Zuiderzee waren, trekken nu dagjesmensen en toeristen er op uit. De prachtige omgeving en de historische locatie maken ook nu nog van Schuilenburg een fijne pleisterplaats om even aan te leggen voor een hapje en een drankje, vaak van lokale leveranciers.

Haven
Aan de slotgracht kun je nog zien waar het kasteel gestaan moet hebben. De brug over deze slotgracht bevat nog restanten van de originele brug. Iets voorbij de brug is nu de haven waar de fluisterbootjes liggen te wachten op hun bemanning. Voor groepen is er een grote boot, die geschikt is voor rolstoelers (er kunnen tien niet elektrische rolstoelen aan boord). Bezoekers combineren een tochtje met de grote boot vaak met een barbecue of captains lunch op het water.

Feesten
Niet alleen wandelaars en fietsers kunnen op Schuilenburg terecht. De wagenschuur, waar de geschiedenis van Schuilenburg tot leven komt in schilderijen en vitrines met opgravingsvondsten, biedt onderdak aan een ieder die er feest wil vieren. Denk aan High Tea, buffetten, barbecue, themafeest, happen van de plank...

Reserveren voor de paasbrunch kan via 0548 - 681782 of info@schuilenburg.nl. Volwassenen betalen 21 euro, kinderen tot en met 11 jaar 12.

www.schuilenburg.nl

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 6 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema gisteren
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17