Afbeelding

Verruimde bereikbaarheid telefonisch spreekuur Openbaar Vervoer

Algemeen

Omdat de BreinReis inloopspreekuren tot nader order geannuleerd zijn door de coronacrisis, wordt het inloopspreekuur OV sinds enige maanden telefonisch gehouden. De bereikbaarheidstijden van deze telefonische spreekuren zijn nu verruimd. Dat houdt in dat u nog meer tijd heeft om informatie over het OV op te vragen bij de OV-ambassadeurs. Zij zitten klaar om u telefonisch wegwijs te maken in het OV en geven antwoord op al uw vragen over het reizen met bus en trein.

Telefonische informatie door corona

De maandelijkse inloopspreekuren voor 55-plussers, die meer willen weten over reizen met het openbaar vervoer, zijn helaas tot nader order geannuleerd. De coronamaatregelen laten het niet toe. Met uw vragen over het gebruik van het OV kunt u wel terecht tijdens het telefonisch spreekuur. Wilt u weten hoe u een OV-chipkaart aanvraagt of hoe de 40% korting voor samen reizen werkt? Wilt u meer weten over de coronamaatregelen in het OV of juist informatie over verlenging van abonnement, keuzedagen en/of bent u (onverwacht) noodgedwongen afhankelijk van OV maar u weet nog niet hoe het werkt? Bel dan met een OV-ambassadeur tijdens het telefonisch spreekuur.

Veilig en gemakkelijk reizen met het OV

Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. De provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel vinden het belangrijk dat iedereen met het openbaar vervoer veilig en gemakkelijk kan reizen. Daarom geven OV-ambassadeurs, vrijwilligers en zelf ook op leeftijd, uitleg over reizen met trein en bus.

Wanneer kunt u bellen

De OV-ambassadeurs zijn bereikbaar:

Maandag tot en met vrijdag

10.00 tot 12.00 uur

dinsdag en donderdag

13.30 tot 15.00 uur

maandag en woensdag

18.30 tot 20.00 uur

Telefoonnummer: 038 - 303 70 10 Meer informatie: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!

Afbeelding
'Priscilla': Leven naast Elvis allesbehalve een sprookje 3 uur geleden
Afbeelding
Het einde is in zicht 10 uur geleden
Afbeelding
Creatieve inloopochtend voor minima 15 uur geleden
Afbeelding
Toneelvoorstelling 'In de Lift' te zien in het ZINiN Theater 7 mei, 19:38
Afbeelding
Een pittige thuiswedstrijd voor NKC '51 1 7 mei, 17:53
Afbeelding
Risico om te degraderen groter voor SVVN na verlies 7 mei, 16:05
Afbeelding
Van hoog naar laag: ontdek de Sallandse Heuvelrug per fiets! 7 mei, 13:21
De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 4 mei, 18:01