<p>Jong en oud kan tot en met zondag genieten van de kermis op de Evenementenweide in Nijverdal.&nbsp;</p>

Jong en oud kan tot en met zondag genieten van de kermis op de Evenementenweide in Nijverdal. 

Ouderwets veel attracties

NIJVERDAL - Sinds woensdagmiddag 14.00 uur staat de kermis op de Evenementenweide. Tot en met zondag heeft jong en oud de mogelijkheid om zich hier te vermaken. 

De kermis bestaat uit ouderwets veel attracties. “We hebben iets vertraging opgelopen bij het opzetten van de kermis. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de brand bij de Bowlingboerderij. Maar het gaat ons zeker lukken om straks om 14.00 uur alles klaar te hebben”, aldus Lokie Sterrenberg, woordvoerder van de kermis, afgelopen woensdag. Dit jaar staat er een Tikkie Jump, een attractie voor jong en oud waarbij je 9 meter hoog gaat. Durf je meer? Bij Project 1 word je maar liefst 28 meter de lucht in geschoten.
Een echte familie belevenis, en ook nog eens heel leerzaam: Het Dinosaurus museum! Maar liefst 13 Dinosaurussen zijn te bewonderen, te aaien en te beluisteren, want ze maken ook geluid. Verderop staat het theater van de winnende mensen. Je kunt hier loten kopen. Heb je precies 21 punten, dan win je een prijs Uiteraard ontbreken de botsauto’s en draaimolens niet.

Meer berichten
 
Auto zoeker