Afbeelding

Zuivelhoeve Nijverdal wordt tweede

Algemeen

NIJVERDAL - Bij de enige echte Zuivelhoeve winkelwedstrijd is Zuivelhoeve Nijverdal tweede geworden van de in totaal 76 winkels. Zij moesten dit jaar Zuivelhoeve Twello voor laten gaan, deze werd uitgeroepen tot winkel van het jaar. Ieder jaar vindt deze wedstrijd plaats tussen de winkels van de Zuivelhoeve. De jury beoordeelt de winkels op prestaties en vakkennis. De winnaars werden bekend gemaakt op de beursdag die 2 november plaatsvond. Op nummer drie eindigde Zuivelhoeve Borne. Arjan Schepers: “Ik ben er super trots op en mega blij mee! Het is toch weer een mooie erkenning. Vorig jaar werden we eerste, maar dit is ook een fantastisch resultaat. We werken met een heel fijn team en ik wil hen ook allemaal graag bedanken. Want winnen doe je met elkaar.”

Afbeelding
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 11 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17