Afbeelding

Rowwen Hèze komt naar Openluchttheater Nijverdal

Algemeen

NIJVERDAL - Rowwen Hèze, de Limburgse dialectband uit America, komt op zaterdag 20 augustus naar het Openluchttheater Nijverdal. De band is bekend geworden door hits als ‘Bestel Mar’, ‘Auto, Vliegtuug’, ‘De Peel in Brand’ en ‘Limburg’. Zodra het startsein wordt gegeven, gaat de gashendel open en doet Rowwen Hèze waar ze het beste in zijn: muziek maken voor de mensen. Opzwepende energieke liedjes, polka’s, folk, tex mex afgewisseld met gevoelige ballades.

De titel van de show luidt ‘Onderaan Beginne’. Het staat symbool voor weten waar je vandaan komt en een aansporing om je naar boven te werken. Maar meer nog dan dat is deze optimistische kreet al meer dan 35 jaar het motto van Rowwen Hèze. Met opgestroopte mouwen, voeten op de grond en spuug in de handen, je een weg naar boven werken. Daarbij nooit te hoog van de toren blazen. Telkens weer een publiek winnen, elk optreden een veldslag van genoegen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.zinin.com, via de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

!
Afbeelding
Kerstconcert van Twente Zangers in Parkgebouw 1 uur geleden
Afbeelding
Rudolph van Veen geeft tips voor het kerstdiner 4 uur geleden
Afbeelding
Sympathy for the Devil: theater- show voor de Stones-liefhebber 18 uur geleden
Afbeelding
Kom de CoderDojo ervaren en wees cool bij ZINiN 20 uur geleden
Afbeelding
Dagbesteding houdt voor de eerste keer een kerstmarkt 23 uur geleden
Afbeelding
Adventsconcert van ‘Praise the Lord’ gisteren
Afbeelding
Melissa Eshuis maakt debuut 6 dec, 12:15
Afbeelding
NKC ‘51 boekt ook in tweede zaalwedstrijd overtuigende zege 6 dec, 10:15