Afbeelding

Rowwen Hèze komt naar Openluchttheater Nijverdal

Algemeen

NIJVERDAL - Rowwen Hèze, de Limburgse dialectband uit America, komt op zaterdag 20 augustus naar het Openluchttheater Nijverdal. De band is bekend geworden door hits als ‘Bestel Mar’, ‘Auto, Vliegtuug’, ‘De Peel in Brand’ en ‘Limburg’. Zodra het startsein wordt gegeven, gaat de gashendel open en doet Rowwen Hèze waar ze het beste in zijn: muziek maken voor de mensen. Opzwepende energieke liedjes, polka’s, folk, tex mex afgewisseld met gevoelige ballades.

De titel van de show luidt ‘Onderaan Beginne’. Het staat symbool voor weten waar je vandaan komt en een aansporing om je naar boven te werken. Maar meer nog dan dat is deze optimistische kreet al meer dan 35 jaar het motto van Rowwen Hèze. Met opgestroopte mouwen, voeten op de grond en spuug in de handen, je een weg naar boven werken. Daarbij nooit te hoog van de toren blazen. Telkens weer een publiek winnen, elk optreden een veldslag van genoegen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.zinin.com, via de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

!
Afbeelding
De perfecte job: achtbaantester voor Nederlandse pretparken 16 aug, 10:28
Afbeelding
IVN-avondwandeling over de bloeiende heide 15 aug, 12:41
Afbeelding
Volg de workshop Heatpress bij ZINiN: creatief met recyclen! 15 aug, 12:40
Afbeelding
Laat jij je inspireren door Only? 14 aug, 10:21
Afbeelding
GGD: zelftest en thuis blijven bij corona-klachten 13 aug, 15:45
Afbeelding
Erwin Nyhoff en Thijs Kemperink in het Openluchttheater Nijverdal 13 aug, 14:26
Afbeelding
‘Zit Almelo achter de geraniums?’ 13 aug, 14:12
Afbeelding
Energieloket helpt met advies 13 aug, 13:50