Afbeelding

Rowwen Hèze komt naar Openluchttheater Nijverdal

Algemeen

NIJVERDAL - Rowwen Hèze, de Limburgse dialectband uit America, komt op zaterdag 20 augustus naar het Openluchttheater Nijverdal. De band is bekend geworden door hits als ‘Bestel Mar’, ‘Auto, Vliegtuug’, ‘De Peel in Brand’ en ‘Limburg’. Zodra het startsein wordt gegeven, gaat de gashendel open en doet Rowwen Hèze waar ze het beste in zijn: muziek maken voor de mensen. Opzwepende energieke liedjes, polka’s, folk, tex mex afgewisseld met gevoelige ballades.

De titel van de show luidt ‘Onderaan Beginne’. Het staat symbool voor weten waar je vandaan komt en een aansporing om je naar boven te werken. Maar meer nog dan dat is deze optimistische kreet al meer dan 35 jaar het motto van Rowwen Hèze. Met opgestroopte mouwen, voeten op de grond en spuug in de handen, je een weg naar boven werken. Daarbij nooit te hoog van de toren blazen. Telkens weer een publiek winnen, elk optreden een veldslag van genoegen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.zinin.com, via de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 10 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17