Afbeelding

Verlies voor FC Twente Vrouwen tegen Benfica

Algemeen

ENSCHEDE - De FC Twente Vrouwen hebben zondagavond een 2-1 verlies moeten incasseren tegen Benfica. De ploeg slaagde er helaas niet in de volgende ronde van de UEFA Women’s Champions League te bereiken.

De Portugese vrouwen wisten al snel de voorsprong te nemen; in de elfde minuut viel de eerste treffer. Uiteindelijk zou het tot in diep in de tweede helft duren voor er andere cijfers op het bord kwamen. in de 60e minuut scoorde Benfica het tweede doelpunt. Hoewel Renate Jansen de Twentse eer hoog probeerde te houden met een 1-2 treffer in de 71-ste minuut, was dit dus niet voldoende om een verlenging te krijgen. Daar had Twente eigenlijk wel recht op gezien de kwaliteit van het spel, zo benadrukte ook trainer Joran Pot na afloop. “Ze speelden ongeveer zoals we verwachtten. Er was een kleine wijziging en het duurde even voordat we dat onder controle hadden. Daarna pakten we het goed op en creëerden we steeds meer kansen. We moeten alleen wat vaker tussen de palen schieten en scoren.” De uitschakeling is uiteraard een domper, maar men laat zich niet uit het veld slaan: de ploeg gaat zich nu focussen op de Supercup.

Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' 11 uur geleden
Voorbeeld van een situatie waar mensen met een beperking nog te vaak mee te maken hebben: er wordt te weinig rekening met ze gehouden.
Wmo-avond 'Iedereen doet mee' 13 uur geleden
Afbeelding
Dansclub Hulsen houdt weer een dansavond 17 uur geleden
Op 4 mei, de vlag halfstok vlaggen van 18.00 uur tot zonsondergang. Tijdens Bevrijdingsdag de vlag, zonder oranje wimpel, vlaggen.
Gemeente Hellendoorn staat stil bij 4 en 5 mei 19 uur geleden
Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet 21 uur geleden
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 23 uur geleden
Afbeelding
Column Gerdien op de thee bij André Gorter 2 mei, 19:37
Afbeelding
Taboedoorbrekend: lezing over de menopauze 2 mei, 18:08