Afbeelding

Ga met Tim Knol mee op ontdekkingsreis door de wereld van americana

Cultuur

NIJVERDAL - Met zijn nieuwe show ‘Gets the Blues’ staat Tim Knol zaterdag 6 april op de planken van het ZINiN Theater. Hij neemt het publiek mee op een reis door de wereld van americana en laat ze genieten van muziek van onder anderen Neil Young en Doc Watson.

Zanger en muzikant Tim Knol, bekend om zijn soulvolle stem en vakmanschap, zegt: “Ik ben mijn hele leven al gek van traditionele Amerikaanse muziek, zoals soul, country, rhythm-and-blues en folkmuziek. Dit pad ga ik verder bewandelen. En dan dienen zich vanzelf ook nieuwe liedjes bij me aan.”

Tim Knol deel in ‘Gets the Blues’ zijn bevindingen aan de hand van verzamelde foto’s en verhalen over iconische nummers als ‘Tecumseh Valley’ van Townes Van Zandt en ‘Southern Man’ van Neil Young. Hij geeft het publiek een inkijk in de inspiratie achter zijn meest geliefde muziek.

Tim Knol is op zaterdag 6 april vanaf 20.15 uur te zien en te horen in het ZINiN Theater. Kaarten à 21,50 euro zijn verkrijgbaar via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11