Afbeelding

Drie comedians in De Smidse

Uitgaan

NIJVERDAL - Drie jonge cabaretiers staan vrijdag 12 opril vanaf 20.15 uur op het podium van De Smidse. Lonneke Dort, Remy Evers en Thjum Arts vullen deze avond ComedyPact, een avondje cabaret, waarbij de comedians elkaar in hoog tempo opvolgen. 

Rijzende ster Lonneke Dort

In 2017 won Lonneke Dort de juryprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en in 2020 stond ze in de lijst met Nieuwe Talenten van het NRC. Lonneke heeft zich laten omscholen tot wildernisgids, maar voorlopig treedt ze nog op op met haar cabaretshow ‘Wat mij betreft’. Hierin probeert ze zich te verhouden tot het alledaagse leven, beige mensen en de comfortzone.

ComedyPact, De Smidse Nijverdal, Remy Evers

Remy Evers: absurdistisch, fantasierijk en energiek

De shows van Remy Evers zijn fantasierijk, vrolijk en ietwat absurd te noemen. Na zijn studie aan de Koningstheateracademie in Den Bosch won Evers in 2019 de juryprijs op het Cameretten Festival. In ‘Gewoon Remy’ wil hij zijn ideale wereld tentoonspreiden. Reis mee door het brein van iemand die de volwassenheid niet wil aanvaarden. 

Thjum Arts, Cameretten Festival, De Smidse Nijverdal

Intelligente grappen van Thjum Arts

Zowel de jury- als publieksprijs op Cameretten Festival 2021 gingen naar Thjum Arts. De jury was lovend over zijn voorstelling ‘Tijdloos Genot’: “Thjum speelt een antiheld en dat doet hij met verve. Hij heeft een bewuste keuze in timing gemaakt die spanning creëert. Met zijn intelligente grappen kiest hij de route van het understatement.”

Kaarten à 19,50 zijn te reserveren via www.zinin.com, de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 18 uur geleden
Overal in de gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen.
Koningsdag Marle 22 uur geleden
Afbeelding
Winkelen bij Voedselbank Hellendoorn gisteren
Naast alle activiteiten buiten, is er binnen in de HOi-studio van alles te beleven.
Koningsdag bij HOi is 'Samen Oranje' 21 apr, 10:10
Afbeelding
Eschlanderkapel Hellendoorn organiseert een fietstocht voor de hele familie 20 apr, 19:26
Tafereel uit de bevrijdingsstraat in het Memory Vrijheidsmuseum. Het ontbijt zal plaatsvinden in de centrale hal, maar ontbijters kunnen het museum wel bezoeken. (Foto: MVM)
Meld je volgende week aan voor bevrijdingsontbijt 20 apr, 14:13
Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar 20 apr, 12:00
Afbeelding
Lentewandeling met Natuurmonumenten 20 apr, 10:05