Afbeelding
Foto: Fotografie Mike Rikken

Eschlanderkapel Hellendoorn organiseert een fietstocht voor de hele familie

Verenigingen

HELLENDOORN - Hemelvaartsdag is de fietsdag bij uitstek. De Eschländerkapel Hellendoorn organiseert een fietstocht voor jong en minder jong door onze prachtige omgeving. De route van circa 45 km laat je de schoonheid van de gemeente Hellendoorn en omliggende dorpen zien. Je komt zeker wel een terrasje tegen, waar je even heerlijk kunt uitrusten.

De familiefietstocht is op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei. De tocht start bij Muziekgebouw De Tente, Park de Geuren in Hellendoorn. Starten kan tussen 10.00 en 12.00 uur. Inschrijfgeld bedraagt 5 euro per persoon, kinderen tot en met 11 jaar 2,50 euro. Daarvoor krijg je een kop koffie of thee bij vertrek, de routebeschrijving en een gevuld snacktasje voor onderweg.

Inschrijven kan via eschlanderkapel@gmail.com maar op de dag zelf spontaan komen inschrijven en meefietsen mag ook! Meer informatie: www.eschlanderkapel.nl

Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' 2 uur geleden
Voorbeeld van een situatie waar mensen met een beperking nog te vaak mee te maken hebben: er wordt te weinig rekening met ze gehouden.
Wmo-avond 'Iedereen doet mee' 4 uur geleden
Afbeelding
Dansclub Hulsen houdt weer een dansavond 8 uur geleden
Op 4 mei, de vlag halfstok vlaggen van 18.00 uur tot zonsondergang. Tijdens Bevrijdingsdag de vlag, zonder oranje wimpel, vlaggen.
Gemeente Hellendoorn staat stil bij 4 en 5 mei 10 uur geleden
Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet 12 uur geleden
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 14 uur geleden
Afbeelding
Column Gerdien op de thee bij André Gorter 2 mei, 19:37
Afbeelding
Taboedoorbrekend: lezing over de menopauze 2 mei, 18:08