Afbeelding

Orgelconcert

Algemeen

NIJVERDAL - Martin Mans geeft op vrijdag 18 augustus een orgelconcert in kerk ‘De Regenboog’. 

Martin Mans kreeg als zevenjarige jongen zijn eerste orgellessen, nam als elfjarige de begeleiding van verschillende koren op zich en werd als twaalfjarige vaste kerkorganist in zijn geboorteplaats Melissant. De orgelbespeling op veertienjarige leeftijd voor de NCRV-radio volgde de concoursen al snel op.

Martin Mans treedt regelmatig op voor radio en televisie. Hij begeleidt en dirigeert diverse koren en bekende artiesten, toont veel enthousiasme voor nieuwe projecten en vormt samen met pianist Jan Vayne het duo ‘Twee Klaviervirtuozen’. Daarnaast is hij artistiek leider van The Martin Mans Band. Zeer bijzonder is zijn dirigentschap van het Canadese Mannenkoor LIBERTAS ‘The Voice of Liberty’. Een aantal keren per jaar reist hij naar Ontario in Canada om leiding te geven aan dit mannenkoor. Daarnaast schrijft hij muziek voor orgel, koor en orkest in diverse bezettingen. Het concert vindt plaats op vrijdag 18 augustus om 20.00 uur in ‘De Regenboog’ aan de Grotestraat 127 te Nijverdal. Het concert is gratis te bezoeken, wel is het mogelijk om een vrije gift te geven bij de uitgang.

Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 3 uur geleden
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 5 uur geleden
Afbeelding
Tweede Internationaal G-team Toernooi bij vv DES 7 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 7 uur geleden
Afbeelding
Column: Achteraf... 19 uur geleden
Gijs en Barry helpen klanten nog tot 1 juni.
Plentyparts Nijverdal sluit per 1 juni de deuren 21 uur geleden
Afbeelding
Ontdek Nijntje op BoekStartdag in de ZINiN Bibliotheek gisteren
Afbeelding
Dansshow van G.V. Fysion 15 mei, 12:13