Afbeelding

Mrs. Harris Goes to Paris in ZINiN

Algemeen

NIJVERDAL - Zin in een verhaal waar met een glimlach van oor tot oor naar gekeken kan worden? Mis de film ‘Mrs. Harris Goes to Paris’ dan niet. Deze filmhuisfilm draait op dinsdag 24 januari om 20.00 uur bij ZINema, de bioscoop van ZINiN. 

In het Londen van de jaren vijftig werkt Mrs. Harris als schoonmaakster bij diverse huishoudens om het hoofd boven water te kunnen houden. Als bij een van haar rijke bazinnen een prachtige Dior jurk ziet, nestelt zich het idee in haar hoofd om zelf ook ooit zo’n prachtige jurk te bezitten. Wanneer ze na een financieel meevallertje eindelijk zelf naar Parijs kan gaan, blijkt dat het niet eenvoudig is om als ‘gewone vrouw’ bij het iconische couturehuis Dior binnen te komen, het modehuis is immers alleen voor de ‘elite’. De kortdate Mrs. Harris laat zich echter niet op de kop zitten en dat levert soms hilarische situaties op. Een ‘feelgood movie’ in de nauwe straatjes van Parijs waar Mrs. Harris zich met een geheel eigen ‘allure’ tussendoor beweegt.

Bestel kaarten voor deze film via www.zinin.com of af haal ze af bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.

Afbeelding
'Wij willen een gezellige kerstborrel' 14 uur geleden
Afbeelding
'Het is ontzettend leuk om te doen' 18 uur geleden
Afbeelding
SamenZijn weer op HOi fm 19 uur geleden
Afbeelding
'Je komt makkelijk in de verleiding' 22 uur geleden
Afbeelding
La Syndicaliste: schokkend en waargebeurd verhaal 2 dec., 19:24
Afbeelding
Midwinterhoornwandeling 2 dec., 17:44
Afbeelding
Open avond Kring Kunst in de Kamer Nijverdal 2 dec., 12:08
Afbeelding
Komt SOS met vervolg symposium? 2 dec., 10:10