Afbeelding

Film Pink Moon bij ZINema

Algemeen

NIJVERDAL - Pink Moon is een hartverscheurend verhaal en prachtig verfilmd. Op dinsdag 1 november om 20.00 uur is deze filmhuisfilm te zien bij ZINema.

Tijdens een van de vele familie-etentjes wil de bijna 75-jarige vader Jan iets vertellen. De tafel valt stil, men wacht af. ‘Ik wil dood. Ik wil dood, omdat ik nu nog goed ben’, gooit hij zijn gezin voor de voeten. Zoon Ivan en dochter Iris proberen Jan ervan te weerhouden, maar hij is vastbesloten.

Terwijl de vastgelegde datum nadert (de 75ste verjaardag van Jan) besluit Iris van het draaiboek, dat haar broer in elkaar heeft gezet, af te wijken. Iris probeert met man en macht haar vader een antwoord te ontfutselen op de vraag waarom hij ‘uit wil checken’, zoals hij dat zelf noemt. Iris antwoordt hier fel op, dat het leven geen ‘fucking busritje’ is. Dan besluit ze hem mee op reis te nemen naar Slovenië om te laten zien dat het leven van begin tot het eind waard is om geleefd te worden. Maar of dat bij Jan overkomt?
Kaarten voor ‘Pink Moon’ zijn te bestellen via www.zinin.com of 0548-624489 en af te halen bij de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek.

Afbeelding
Column Gerdien op de thee bij André Gorter 5 uur geleden
Afbeelding
Taboedoorbrekend: lezing over de menopauze 7 uur geleden
Afbeelding
Koningsdag 2024 in Nijverdal FOTO'S 10 uur geleden
Afbeelding
Ridderstrijd geopend 13 uur geleden
Afbeelding
Groei en Bloei Salland houdt Lentefair 15 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 17 uur geleden
Afbeelding
Laat de dagelijkse sleur van je afglijden: Geniet van een avond vol humor! 1 mei, 19:36
Afbeelding
Stap in de wereld van Juf Roos en Gijs voor een verjaardagsfeest om nooit te vergeten! 1 mei, 12:15