Afbeelding
Foto: Marion Hogendijk

Foto-expositie van het IVN

Algemeen

NIJVERDAL - De hal van Het Ravijn wordt in de maand februari door leden van de fotowerkgroep IVN Hellendoorn-Nijverdal met natuurfoto’s opgefleurd. Winterfoto’s passen bij de tijd van het jaar en ze nemen alvast een voorschotje op de lente. De expositie loopt van zaterdag 4 februari tot zaterdag 25 februari 2023. Gedurende de openingstijden van Het Ravijn is deze expositie gratis te bekijken.

De hal van Het Ravijn is uitsluitend ingericht met natuurfoto’s. De gemeente Hellendoorn biedt daartoe ruime mogelijkheden. Bij de expositie is te genieten van landschapsfoto’s, maar ook van de foto’s waarop een detail is uitgelicht.

De IVN-fotowerkgroep telt op dit moment 25 leden. Op de clubavonden bespreken zij foto’s die ze tijdens praktijkmomenten hebben gemaakt. Meestal zijn dit natuurfoto’s met soms een uitstapje naar een ander onderwerp, zoals bijvoorbeeld nachtfotografie. Daarnaast wisselen zij kennis op het gebied van apparatuur, bewerkingsprogramma’s en creativiteit uit.

Sportaccommodatie Het Ravijn is te vinden aan de Piet Heinweg 16, 7441 GZ te Nijverdal. Wie meer informatie wil over deze werkgroep van natuurfotografen van het IVN, kan contact opnemen met Ton Kappert tel 0548-610237, of Jaap de Beer, tel. 0548-612643.

Afbeelding
Persbericht 1 uur geleden
Afbeelding
SVVN verslaat SDC'12 door doelpunt van Melvin Morsink 15 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters zijn succesvol tijdens hemelvaartweekend 17 uur geleden
Afbeelding
Inge fotografeert hobby's: Jan Smelt verzamelt fossielen 23 uur geleden
Afbeelding
Gedicht: Dauwtrap'n 13 mei, 16:29
Afbeelding
De Week van de Stenen Winkel: Bos Bedden is lokaal betrokken 13 mei, 11:44
In de film 'Back to Black' wordt haar levensverhaal verteld vanuit haar eigen perspectief, waarbij regisseur Sam Taylor-Johnson haar eigen woorden als leidraad nam.
Film 'Back to Black' over Amy Winehouse te zien bij ZINema 10 mei, 20:08
Afbeelding
Gezellige braderie in centrum FOTO'S 10 mei, 18:53