Dit Blauwtje loopt geen blauwtje. (foto: Jan Uitzetter)
Dit Blauwtje loopt geen blauwtje. (foto: Jan Uitzetter)

Foto-expositie van IVN ‘Beleef de zomer’

Algemeen

NIJVERDAL - De hal van het Huis van Cultuur en Bestuur wordt van dinsdag 2 augustus tot en met maandag 29 augustus opgefleurd met natuurfoto’s. Deze foto’s zijn gemaakt door leden van de fotowerkgroep van IVN Hellendoorn-Nijverdal.

Het thema van deze expositie is Beleef de zomer. Het is inmiddels alweer twee jaar geleden dat de fotowerkgroep foto’s kon laten zien van de Twentse natuur. Tijdens de zomer zijn de insecten actief en dat is terug te zien in deze collectie, met beelden van dichtbij.

Ook zijn de foto’s te zien van de prijswinnaars van de fotowedstrijd, die in 2020 uitgeschreven was naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van de fotowerkgroep. Loes Poffers won de prijs in de categorie tot 13 jaar en Niek Juurlink in de categorie ouder dan 13 jaar.

De tentoonstelling, opgebouwd uit 24 foto’s, is in de maand augustus te bewonderen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. De toegang is gratis, dus loop even binnen.

Wie meer informatie wil over deze werkgroep van natuurfotografen van IVN, kan contact opnemen met Ton Kappert, tel. 0548-610237, of Jaap de Beer, tel. 0548-612643.

Afbeelding
Persbericht 1 uur geleden
Afbeelding
SVVN verslaat SDC'12 door doelpunt van Melvin Morsink 14 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters zijn succesvol tijdens hemelvaartweekend 16 uur geleden
Afbeelding
Inge fotografeert hobby's: Jan Smelt verzamelt fossielen 22 uur geleden
Afbeelding
Gedicht: Dauwtrap'n 13 mei, 16:29
Afbeelding
De Week van de Stenen Winkel: Bos Bedden is lokaal betrokken 13 mei, 11:44
In de film 'Back to Black' wordt haar levensverhaal verteld vanuit haar eigen perspectief, waarbij regisseur Sam Taylor-Johnson haar eigen woorden als leidraad nam.
Film 'Back to Black' over Amy Winehouse te zien bij ZINema 10 mei, 20:08
Afbeelding
Gezellige braderie in centrum FOTO'S 10 mei, 18:53