‘Huisvrouwen Bestaan Niet’ op 17 februari in het ZINiN Theater met Anouk Maas, Rian Gerritsen en Lieneke Le Roux.
‘Huisvrouwen Bestaan Niet’ op 17 februari in het ZINiN Theater met Anouk Maas, Rian Gerritsen en Lieneke Le Roux.

Toneelbewerking ‘Huisvrouwen Bestaan Niet’ in het ZINiN Theater

Algemeen

NIJVERDAL - ‘Huisvrouwen Bestaan Niet’ is op vrijdag 17 februari te zien in het ZINiN Theater in Nijverdal. In de herkenbare en humoristische toneelvoorstelling maken we kennis met drie vrouwen die totaal verschillend omgaan met de combinatie relatie, werk, kinderen, vrienden en familie en elkaar proberen te overtuigen van hun manier.

‘Huisvrouwen Bestaan Niet’ is familie van de gelijknamige bioscoophit, de beste bezochte film van 2017. De succesvolle bioscoopfilm kent nu namelijk ook een theatrale versie. De drie vrouwen worden gespeeld door actrices welke hun rol op het lijf lijkt geschreven: Anouk Maas, Rian Gerritsen en Lieneke le Roux. Met deze vrouwen in de hoofdrollen wordt het een avond waarbij er gegarandeerd veel gelachen wordt, aldus ZINiN Nijverdal.

Drie verschillende vrouwen

Of je nou ziek, verliefd, vrolijk of verdrietig bent, de was wacht nooit. Net als de rest van het huishouden trouwens. En dat terwijl iedereen natuurlijk gewoon wil leven.
Gijsje (29), wiens smetvrees symbool staat voor haar angst voor zo’n beetje het hele leven. (‘Mam, hoe lang gebruik jij dit doekje al?’). Halfzus Marjolein (39) die alles neemt zoals het komt, ook als het niet komt. (‘Bij ons kakken de kinderen met een bord nasi op schoot’). En moeder Loes (59) die met haar extravagante levensstijl misschien nog wel het meest midden in het leven staat. Over één ding zijn ze het eens: huisvrouwen bestaan niet (meer).

Kaarten reserveren

De voorstelling is te zien op vrijdag 17 februari en begint om 20.15 uur. Kaarten kosten 26,50 euro en zijn te reserveren via de ZINiN website, de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal. Het ZINiN Theater is te vinden aan de Willem Alexanderstraat 7 te Nijverdal.

Afbeelding
Komedie Oh Oh Den Haag! is te zien in ZINiN Theater 11 uur geleden
Afbeelding
Lof voor TrouwringenVoordeel.nl 13 uur geleden
Afbeelding
Zoso: trendy en comfortabele mode voor de ondernemende vrouw 15 uur geleden
Afbeelding
Van kameraden tot compagnons 19 mrt., 20:02
Afbeelding
Reünie oudpersoneelsleden van Reggesteyn in Nijverdal 19 mrt., 18:06
Afbeelding
'We doen dit voor volgende generaties' 19 mrt., 16:34
Afbeelding
Zing koralen Johannes Passion mee in Hellendoorn 19 mrt., 11:52
Afbeelding
CO2-uitstoot is ruim 20 procent lager 19 mrt., 09:50