Afbeelding

Zwembad Het Ravijn wordt paleis van Koning Winter

Algemeen

NIJVERDAL - Zwembad Het Ravijn wordt op 21 en 23 februari tijdens het ouder- en kindzwemmen omgetoverd tot het paleis van koning Winter. 

Tijdens het ouder- en kindzwemmen kunnen de kleintjes onder andere spelen met ‘sneeuwballen’ en ‘zwemmen tussen de ijsschotsen’. Het is natuurlijk niet ijzig koud. Voor de kleintjes is het zoals gewoonlijk lekker warm.

“Ouder- en kindzwemmen is een heerlijk moment om samen te genieten en alle aandacht te richten op je kindje”, aldus Het Ravijn. “Bovendien leert een kind zich veilig en vertrouwd te voelen in het water, waardoor het later gemakkelijk instroomt in de zwemlessen ABC.” Regelmatig staat het ouder- en kindzwemmen in het teken van een thema. “Dat maakt het extra leuk en gezellig.”

Wie graag wil meedoen met kind of kleinkind, maar geen oppas voor je andere kind(eren) heeft kan gebruik maken van de gratis oppas tijdens het ouder- en kindzwemmen. 

Reserveren

Voor het Winterwonderland ouder- en kindzwemmen kan worden gereserveerd via www.supersaas.nl/schedule/Zwembad_Het_Ravijn/Ouder_&_Kind-zwemmen. De kosten bedragen 5,20 euro voor (groot)ouder en kind. Meer informatie is te vinden op de website van zwembad Het Ravijn of via de receptie van Het Ravijn - zwem sport zorg -, bereikbaar op telefoonnummer 0548-630 600.

Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 10 minuten geleden
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 12 uur geleden
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 14 uur geleden
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 19 uur geleden
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 21 uur geleden
Afbeelding
Tweede Internationaal G-team Toernooi bij vv DES 23 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online gisteren
Afbeelding
Column: Achteraf... 15 mei, 20:15