Bloemstuk gemaakt door deelnemers van de inloopochtend.
Bloemstuk gemaakt door deelnemers van de inloopochtend.

Verschillende activiteiten met de inloopochtenden

Algemeen

NIJVERDAL - Onder leiding van Jennie en Manny maakten de deelnemers van de inloopochtend van Trefpunt Minima een bloemstukje voor Pasen . Dit gebeurde op dinsdagmorgen 21 maart. In de socioruimte van de Bendien Smitshof waren in totaal 14 personen aanwezig die een bloemstukje konden maken. 

Onder het genot van een kopje koffie of thee werd er gewerkt aan de bloemstukjes en hadden de deelnemers het met elkaar ook over de zorgen en eventuele problemen waar ze tegenaan lopen. Een moment van herkenning, maar ook soms onderwerpen die de aandacht van de gemeentelijke overheid verdienen. Deze onderwerpen worden dan weer op de agenda van het Cliëntenplatform gezet zodat het met de wethouder besproken kan worden. Op deze manier hoopt ook Trefpunt Minima een bijdrage te kunnen leveren aan het helpen oplossen van knelpunten voor de Minima in de gemeente. Maar een inloopochtend is vooral bedoeld om elkaar te ontmoeten in een ontspannen sfeer. Voor de inloopochtend van april staat een bezoek aan Intratuin op het programma. Nadere berichtgeving daarover volgt nog. De activiteiten voor de inloopochtend zijn gratis, mede dankzij een bijdrage vanuit het dorpsbudget Nijverdal.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 11 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17