Afbeelding

Inloopochtend vol creativiteit

Algemeen

NIJVERDAL - Er wordt weer een inloopochtend voor de Minima gehouden op dinsdag 21 maart. De inloopochtend begint om 9.30 uur, duurt tot ongeveer 11.30 uur en is voor iedereen toegankelijk. Er zijn geen kosten aan verbonden.

De organisatie laat weten dat er tijdens deze inloopochtend een fleurige uitdaging zal zijn. Onder begeleiding van een deskundige is er gelegenheid om te gaan werken met bloemen. Het is de bedoeling om en paasstukje te gaan maken. 

Gedurende de hele ochtend is er voldoende gelegenheid om bij te praten en ervaringen uit te wisselen. De inloopochtend wordt gehouden in de Socio ruimte “de Bendien Smitshof” aan de Bendien Smitshof 38 te Nijverdal. 

In verband met het inkopen van de benodigdheden is het van belang dat men zich opgeeft voor deze ochtend. Opgeven graag voor vrijdag 17 maart via trefpuntminima@hotmail.com of  06- 10 63 38 46 (elke werkdag van 9.00 uur tot 12.00 uur).

Kinderen mogen meekomen, voor hen is ranja aanwezig. Speelgoed graag zelf meenemen.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 11 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17