Afbeelding

Tafels naar eigen wens en ontwerp laten maken

Algemeen

Bij mooietafels.nl is er op het gebied van maatwerk tafels veel mogelijk. Het is de perfecte tafelwinkel voor een mooie tafel in uw huis of in uw zaak. Er zijn diverse soorten tafels in de aanbieding en ook losse tafelbladen zijn te koop. Kijk bijvoorbeeld eens naar de mooie industriële tafels met een stalen onderstel (al dan niet gepoedercoat) of met houten poten. Poedercoat zorgt voor een perfecte en duurzame deklaag. Ieder type poot kan naar wens en eigen ontwerp worden gemaakt.

“Elke vorm en elke afmeting van een tafel kan bij ons uit voorraad geleverd worden. We zien dat momenteel de ovalen tafel en de ronde tafel de trend is, maar rechthoekig blijft ook altijd wel bestaan”, meent mede eigenaar Fabian Dijkstra. Bij Mooie Tafels levert men zowel aan particulieren alsook zakelijke klanten zoals bijvoorbeeld de horeca. Dijkstra: “Wij kunnen uniforme tafels leveren en ook stoelen. In principe wordt de tafel blank afgeleverd maar in overleg kan deze gelakt worden in zichtbare of onzichtbare lak. De levertijd van een tafel is bij wijze van spreken tien minuten. Dat wil zeggen dat men bij ons weer wegrijdt met een tafel zonder dat men moet wachten op levertijden. Er is keuze in circa tachtig tafels, waarvan 90% eiken is. De prijzen zijn overal enorm gestegen maar wij hebben de oude prijs kunnen handhaven op de voorraad die we hebben. Prijstechnisch durf ik wel te stellen dat wij zeer interessant zijn, dus kom in de winkel, kies een tafel en zit er dezelfde avond nog aan!”


Contact

Mooietafels.nl  is een onderdeel van Dijkstra Bouw Wierden, opgericht op 1 april 1997 door Joop, Silvan en Fabian Dijkstra. De openingstijden zijn: op vrijdag van 14.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. 

Mooie Tafels
Hexelsweg 4c in Wierden
T: 06-54908762 (Joop)

www.mooietafels.nl


Afbeelding
Creatieve inloopochtend voor minima 2 uur geleden
Afbeelding
Toneelvoorstelling 'In de Lift' te zien in het ZINiN Theater 15 uur geleden
Afbeelding
Een pittige thuiswedstrijd voor NKC '51 1 16 uur geleden
Afbeelding
Risico om te degraderen groter voor SVVN na verlies 18 uur geleden
Afbeelding
Van hoog naar laag: ontdek de Sallandse Heuvelrug per fiets! 21 uur geleden
De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 4 mei, 18:01
Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! 4 mei, 12:42
Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' 3 mei, 19:47