n00b staat 12 januari om 20.15 op de planken van het ZINiN Theater
n00b staat 12 januari om 20.15 op de planken van het ZINiN Theater

ZINiN presenteert nieuw programma

Algemeen

NIJVERDAL - Theaterliefhebbers in Nijverdal en omgeving kunnen zich opmaken voor weer een prachtig nieuw theaterseizoen. Achter de schermen is de afgelopen maanden hard gewerkt om een tot de verbeelding sprekende programmering neer te zetten boordevol cabaret, muziek, toneel, jeugdtheater, dans en (nieuw dit seizoen) klassiek aanbod. 

Het belooft een prachtig theaterseizoen te worden met shows van artiesten als Veldhuis en Kemper, Van Dik Hout, Juf Roos, Daniël Lohues, Martijn Koning, Tim Knol en Chris Verlaan. Het complete programma is te vinden op www.zinin.com en kaarten zijn te reserveren vanaf maandag 22 mei om 10.00 uur.

Ieder seizoen is het weer een enorm leuke uitdaging om een aansprekend en gevarieerd theaterprogramma samen te stellen”, aldus programmeur Mirella Jellema. “Waar ik vooral trots op ben, is dat gerenommeerde cabaretiers als Pieter Derks en Rayen Panday hun nieuwe shows in Nijverdal komen ‘try-outen’. Dit is een groot compliment aan ons gulle publiek en de gastvrijheid die wij als theater willen uitstralen.”

Veldhuis en Kemper, ZINiN Theater Nijverdal
Dinsdag 18 juni 2024 zijn Veldhuis en Kemper te zien in het ZINiN Theater. 

Grote namen

Naast de eerder genoemde grote namen als Veldhuis en Kemper en Martijn Koning, verwelkomt ZINiN ook weer graag geziene artiesten in Nijverdal. Onder andere Pater Moeskroen, Chris Verlaan, Mell & Vintage Future en Tim Knol keren met veel plezier terug in het ZINiN Theater. Nieuwe gasten die ZINiN voor het eerst verwelkomt zijn bijvoorbeeld Anneke van Giersbergen, Leo Alkemade en de meiden van n00b. 

Terug van weggeweest

Het klassieke aanbod heeft enkele seizoenen geen vaste plek in de programmering gehad, maar met ingang van het nieuwe seizoen staan er weer enkele prachtige klassieke voorstellingen op het programma. Symfonieorkest Phion, hét orkest van Gelderland en Overijssel, komt tweemaal naar Nijverdal met prachtige muziekstukken. Waar ZINiN zeer trots op is, is de komst van het Red Limo Quartet. Wereldster en Pearl Jam voorman Eddie Vedder was zo onder de indruk dat hij ze meenam als begeleidingskwartet op zijn solo wereldtournee in 2018.

Pieter Derks
Pieter Derks is donderdag 30 november te zien in ZINiN.

Kaarten nieuwe seizoen

Het nieuwe programma is al te bekijken op www.zinin.com of in de nieuwe theaterbrochure die af te halen is bij het ZINiN Theater of één van de ZINiN Bibliotheek filialen. De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen start op maandag 22 mei vanaf 10.00 uur via www.zinin.com, via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal. ZINgevers van het theater hebben de mogelijkheid om enkele dagen eerder kaarten te bestellen. Uiteraard zullen voor alle voorstellingen kaarten beschikbaar blijven, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om kaarten te bestellen voor zijn/haar favoriete voorstelling(en).

Afbeelding
Meewandelen met 42e editie van de Amortocht 23 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe woning? Neem de lage hypotheekrente mee! gisteren
Afbeelding
'Verwachten veel kunstwerken' 1 okt., 11:58
Afbeelding
Rayen Panday komt naar ZINiN met cabaretshow 30 sep., 19:56
Afbeelding
Ontdek de innerlijke uitvinder bij ZINiN Bibliotheek 30 sep., 18:08
Afbeelding
De ideale tafel wordt voor je op maat gemaakt 30 sep., 12:15
Afbeelding
Werkgroep Wonen reageert op beroepschrift Plan de Grave 30 sep., 10:00
Afbeelding
Het binnen-buitengevoel in alle seizoenen 30 sep., 07:45