De Mooi Meegenomen-bus is er voor iedereen die zelfstandig woont, maar niet (meer) zo vaak de deur uitgaat.
De Mooi Meegenomen-bus is er voor iedereen die zelfstandig woont, maar niet (meer) zo vaak de deur uitgaat.

Zes uitstapjes met De Welle’s ‘Mooi Meegenomen-bus’ in juni

Algemeen

NIJVERDAL - In juni zijn er zes ritten gepland met de Mooi Meegenomen-bus van De Welle. Opgeven kan bij De Welle via telefoon 0546-638800 van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur.

De bestemmingen variëren van een bezoek aan een aardbeienplukkerij en de tuinen van Mien Ruys tot een boottocht over de Vecht en een rit met de Heideslak over de Sallandse Heuvelrug. Ook een verrassingstocht door de omgeving en een ‘gezellige avond bij Krönnenzommer’ staan op het programma. 

De Mooi Meegenomen-bus is er voor iedereen die zelfstandig woont, maar niet (meer) zo vaak de deur uitgaat. Er kunnen maximaal zeven mensen mee. Deelnemers worden van huis opgehaald en weer thuisgebracht. De kosten zijn afhankelijk van het soort uitstapje, zijn per persoon vermeldt en zijn inclusief één kop koffie of thee.

Programma

  • Op donderdag 1 juni gaat de Mooi Meegenomen-bus naar De Manderveense Aardbei. Kosten zijn 12,50 euro. Zelf aardbeien plukken? Dan is dit 4 euro per bakje. Vanaf 13.00 uur komt de bus mensen ophalen.
  • Donderdag 8 juni is er een rit van een uur met de Heideslak over de Sallandse Heuvelrug. Deelname kost 12 euro per persoon. Vanaf 13.00 uur komt de bus langs.
  • Op woensdag 14 juni is er een toertocht en koffiedrinken met elkaar. Deelname kost 12 euro. Vanaf 13.00 uur worden mensen opgehaald.
  • Op woensdag 21 juni is er een gezamenlijke avond bij Krönnenzommer voor 10 euro per persoon, inclusief een hapje en een drankje. Het Heino’s mannenkoor zal een optreden verzorgen tijdens deze avond. Vanaf 17.45 uur komt de bus langs. 
  • Donderdag 22 juni kunnen de tuinen van Mien Ruys in Dedemsvaart bezocht worden. Deelname is 21 euro. Vanaf 12.30 uur komt de bus langs.
  • Donderdag 29 juni is er een boottocht over de Vecht, met opstap in Ommen. Kosten zijn 22 euro per persoon. De boottocht duurt ongeveer anderhalf uur en begint om 15.00 uur. Vanaf 13.30 uur worden deelnemers opgehaald.

Kijk voor meer informatie over deze uitstapjes op www.stichtingdewelle.nl

Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 5 uur geleden
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 7 uur geleden
Afbeelding
Tweede Internationaal G-team Toernooi bij vv DES 9 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 9 uur geleden
Afbeelding
Column: Achteraf... 21 uur geleden
Gijs en Barry helpen klanten nog tot 1 juni.
Plentyparts Nijverdal sluit per 1 juni de deuren 23 uur geleden
Afbeelding
Ontdek Nijntje op BoekStartdag in de ZINiN Bibliotheek 15 mei, 13:52
Afbeelding
Dansshow van G.V. Fysion 15 mei, 12:13