Afbeelding

Huur een voordelige auto van Oscar Autoverhuur bij Auto Aaltink in Nijverdal

Algemeen

Nijverdal is een gemeente in Overijssel met niet meer dan 25.000 inwoners. En toch kun je ook auto’s huren. Het bekende Oscar Autoverhuur en Auto Aaltink gingen er een samenwerking aan. Het laatste is een plaatselijk gerenommeerd autobedrijf met meer dan vijftig jaar ervaring. Laten we kijken wat deze samenwerking oplevert voor de consument.

Wie is Oscar autoverhuur, en waarom zijn ze goedkoper?

Oscar is een Deense autoverhuurder die in 2018 werd opgericht door twee broers. Al is het bedrijf nog betrekkelijk jong, ze hebben ondertussen een fikse reputatie opgebouwd. Ze zijn uiteraard actief in Scandinavië, maar ook in Duitsland en in Nederland zijn ze ondertussen een bekende autoverhuurder.

Toen ze hier begonnen, openden ze dertig vestigingen. Hun doel is om een Nederlands netwerk uit te rollen met 200 verhuurpunten. Auto Aaltink is een van die verhuurpunten. Een goed voorbeeld van het feit dat Oscar steeds een samenwerking zoekt met toppers uit de autobranche.

Het is die samenwerking met andere autobedrijven die de consumentenprijs van Oscar lager houdt dan die bij de concurrentie. Oscar hoeft zelf niet voor logistiek en personeel te zorgen. Dat is toch al aanwezig bij de partners voor hun andere activiteiten. Autoverhuur neemt niet de volledige dag in beslag, dus het autobedrijf neemt dat erbij. Een immense kostenbesparing vergeleken met de klassieke verhuurbedrijven.

Auto Aaltink, de partner van Oscar in Nijverdal

Auto Aaltink is een bedrijf waar je zowel nieuwe als tweedehandswagens kunt kopen. Ze vertegenwoordigen Fiat, Mitsubishi en AIXAM. Die laatste is een brommobiel. Dat betekent alle voordelen van een auto, maar je hoeft alleen maar een AM-rijbewijs te hebben. Een rijbewijs voor een brommer die niet sneller gaat dan 45 km/u.

Verder zijn er een reeks tweedehandswagens die allemaal het CarSelexy keurmerk hebben. Dat zorgt dat je steeds jonge occasions koopt die perfect in orde zijn. Een andere aardigheid van Aaltink is dat je alle auto’s, nieuw en tweedehands, online kunt kopen. Je kunt ze via de site bestellen en betalen. De auto wordt netjes aan de deur afgeleverd en je hoeft dan zelfs de showroom niet te bezoeken.

Wat betekent Oscar autoverhuur bij Auto Aaltink?

Op de eerste plaats een verhuurpunt in het landelijke mooie Nijverdal, voor betrouwbare en betaalbare huurwagens. Je hoeft niet meer naar de stad of een groter centrum te reizen om een auto te huren. Dankzij de eigen werkplaats zijn de huurauto’s altijd in piekfijne conditie.

De prijzen voor de verhuur zijn heel democratisch en schommelen tussen € 32 en € 44 per dag, afhankelijk van het gekozen type. Je kunt bij Oscar - Aaltink auto’s huren voor enkele uren, maar ook is verhuur op lange termijn geen probleem. In dat geval zal er een voorstel op maat gegeven worden.

Afbeelding
Meewandelen met 42e editie van de Amortocht gisteren
Afbeelding
Nieuwe woning? Neem de lage hypotheekrente mee! 1 okt., 18:02
Afbeelding
'Verwachten veel kunstwerken' 1 okt., 11:58
Afbeelding
Rayen Panday komt naar ZINiN met cabaretshow 30 sep., 19:56
Afbeelding
Ontdek de innerlijke uitvinder bij ZINiN Bibliotheek 30 sep., 18:08
Afbeelding
De ideale tafel wordt voor je op maat gemaakt 30 sep., 12:15
Afbeelding
Werkgroep Wonen reageert op beroepschrift Plan de Grave 30 sep., 10:00
Afbeelding
Het binnen-buitengevoel in alle seizoenen 30 sep., 07:45