Afbeelding

Scouting de Reggegroep houdt Meidenopkomst

Algemeen

NIJVERDAL - Scouting “De Reggegroep” heeft afgelopen zaterdag opnieuw de ‘Meidenopkomst’ gehouden. Het idee is ontstaan om de meiden een keer in het zonnetje te zetten. Het doel is om samen met alle meiden, waaronder ook de vrouwelijke leiding en bestuursleden, een scouting gerelateerde activiteit te doen. Dat betekende een gemêleerde groep dames in de leeftijd van 5 tot en met 51 jaar bij deze zesde editie van de Meidenopkomst.

Deze keer stond een High Tea centraal. Dat betekende in groepjes de verschillende hapjes -warm en koud- klaarmaken, menukaarten samenstellen en de boel versieren. In de samengestelde groepjes lukte dat uitstekend. Iedereen droeg haar steentje bij. Uiteraard werden er ook enkele spellen gedaan zoals levend bingo, blokvoetbal, poortbal en een estafette. Het weer werkte mee aan deze mooie groepsactiviteit, een leuke meidenopkomst, die volgens de deelnemers en organisatie erg geslaagd was. 

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen ze zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren.

De Reggegroep is al 78 jaar actief in de regio. Met zijn 168 leden is de groep nog steeds een groeiende en bloeiende vereniging. Geïnteresseerd als jeugdlid of als enthousiaste leiding? kijk op: www.reggegroep.nl of op Facebook of Instagram.


Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 4 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 22 uur geleden
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17