Afbeelding

De nieuwste films te zien bij ZINema

Algemeen

NIJVERDAL - Het is de afgelopen tijd weer zweten geblazen met de zomerse temperaturen. Wie op zoek is naar een lekker koele plek kan deze maand goed terecht in de heerlijke filmzaal van ZINema. Maar of je het hoofd ook echt koel kan houden bij deze spannende films.

Deze zomer is er weer een goedgevulde bioscoopagenda met veel nieuwe releases voor jong en oud. Uiteraard draait ook ZINema weer voor iedereen wat wils. Zo ging op 2 juli ‘De Oneindige Slijmfilm’ in premiére. Vanaf 12 juli kunnen we naar de animatiefilm ‘Elemental’ die in het Nederlands te zien is. Eveneens vanaf 12 juli draait de actiefilm ‘Mission Impossible: Dead Reckoning Part One’.

De Oneindige Slijmfilm

Wie naar de trailer kijkt van ‘De Oneindige Slijmfilm’, de vierde film in ‘De Grote Slijmfilm-reeks’, ziet dat er weer een heleboel slijmerig plezier te beleven is voor het hele gezin. Het verhaal van het meisje Indy wordt voortgezet. Er is namelijk een mysterieuze slijmsteen met magische krachten op aarde neergekomen.

Wanneer de slechterik Xenia Kobalt deze steen in handen weet te krijgen, krijgt iedereen op aarde ruzie met elkaar. Met vastberadenheid en een flinke dosis slijmkracht zet Indy alles op alles om Xenia te verslaan. Het lot van de wereld ligt in haar handen. Zal ze erin slagen om de magische slijmsteen terug te krijgen en vrede te brengen. Of zal Xenia’s macht onoverwinnelijk blijken? De klok tikt en het avontuur begint.


Elemental is Disney’s nieuwste animatiefilm, waarin de elementen centraal staan.

Elemental (NL)

De animatiefilm ‘Elemental’ speelt zich af in Element City, waar vuur-, water-, land- en luchtinwoners samen leven. In Element City wonen water-, wolk- en aardwezens in de betere wijken, terwijl de vuurwezens in de getto’s zijn weggestopt. In de film leren we Ember kennen, een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw. Ze is bevriend met het leuke, sappige go-with-the flow personage Wade. Als Ember de winkel van haar vader overneemt, raakt ze zo heetgebakerd, dat ze bij oververhitting flink wat schade veroorzaakt. Als dan ook nog eens de waterleiding springt, krijgt ze bezoek van de gezondheidsinspecteur Wade. Het duurt niet lang voordat ze gevoelens krijgt voor dit waterwezen.


Ook de nieuwste Mission Impossible staat weer garant voor spectaculaire stunts. - Foto:

Mission Impossible: Dead Reckoning Part One

In de nieuwste ‘Mission: Impossible: Dead Reckoning Part One’ volgt de belevenissen van Ethan Hunt en zijn IMF-team. Ze wagen zich aan hun meest gevaarlijke missie tot nu toe: het opsporen van een angstaanjagend nieuw wapen dat de hele mensheid bedreigt, voordat het in verkeerde handen valt.

Terwijl Ethan zich meet met een mysterieuze en machtige vijand, wordt hij gedwongen om de gedachte te overwegen dat niets belangrijker kan zijn dan zijn missie, zelfs niet het leven van degenen die hem het meest dierbaar zijn. In een race tegen de klok moet hij moeilijke keuzes maken en persoonlijke offers brengen om de wereld te redden en de dreiging van het angstaanjagende wapen te neutraliseren. Uiteraard met de nodige indrukwekkende, praktische stunts van Tom Cruise.

Kaarten reserveren

Kaarten voor deze nieuwe films zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11