Afbeelding

De ideale tafel wordt voor je op maat gemaakt

Algemeen

Een plaatje in het hoofd van de ideale tafel en nog niet kunnen vinden? Overweeg eens een tafel op maat te laten maken. Kies het materiaal voor het blad en onderstel, bepaal de afmetingen, de afwerking en de ideale tafel is geboren. Bij mooietafels.nl in Wierden bieden ze je die mogelijkheid.

De tafelbladen in eiken of teak zijn in vele vormen op voorraad. De rechthoekige tafel is in vele huizen te vinden, maar de ronde of ovale tafel is steeds meer in trek volgens Joop Dijkstra, mede-eigenaar van Mooie Tafels. Wie liever een tafel heeft met de natuurlijke en grillige vorm van een boomstam, kiest de boomstamtafel. “Zelfs een lengte van drie meter is daarbij geen enkel probleem”, aldus Joop.

Om de tafel compleet te maken kan het blad gecombineerd worden met een metalen of houten onderstel. Kies voor bijvoorbeeld een metalen u-poot, x-poot of spinpoot, al dan niet gepoedercoat, voor een meer industriële uitstraling. Het andere uiterste dat Mooie Tafels heeft, is de houten kloostertafelpoot. Joop: “Elke poot kan naar eigen ontwerp gemaakt worden.”


Mooietafels.nl levert losse tafelbladen en complete tafels uit voorraad aan particulieren en aan zakelijke klanten. Joop: “Wij kunnen uniforme tafels leveren en ook stoelen. In principe wordt de tafel blank afgeleverd maar in overleg kan deze gelakt worden in zichtbare of onzichtbare lak.” 

Naast een op maat gemaakte tafel heeft Mooie Tafels momenteel ook zo’n tachtig showroomtafels, die tegen bodemprijzen meegenomen mogen worden.

Mooietafels.nl is geopend op vrijdag van 14.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Mooie Tafels
Hexelsweg 4c in Wierden
T: 06-54908762

W: www.mooietafels.nl

Afbeelding
'Priscilla': Leven naast Elvis allesbehalve een sprookje 4 uur geleden
Afbeelding
Het einde is in zicht 11 uur geleden
Afbeelding
Creatieve inloopochtend voor minima 16 uur geleden
Afbeelding
Toneelvoorstelling 'In de Lift' te zien in het ZINiN Theater 7 mei, 19:38
Afbeelding
Een pittige thuiswedstrijd voor NKC '51 1 7 mei, 17:53
Afbeelding
Risico om te degraderen groter voor SVVN na verlies 7 mei, 16:05
Afbeelding
Van hoog naar laag: ontdek de Sallandse Heuvelrug per fiets! 7 mei, 13:21
De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 4 mei, 18:01