Voormalig Cuby gitarist Erwin Java staat op donderdag 19 oktober met de show ‘Cuby's Blues' op de planken in het ZINiN Theater.
Voormalig Cuby gitarist Erwin Java staat op donderdag 19 oktober met de show ‘Cuby's Blues' op de planken in het ZINiN Theater.

‘Cuby’s Blues’ laat oude tijden herleven in ZINiN

Algemeen

NIJVERDAL - “Voor alle bluesliefhebbers die verlangen naar de klanken van Nederlands meest iconische bluesband Cuby & The Blizzards is er goed nieuws”, aldus het ZINiN Theater. “Op donderdag 19 oktober brengt voormalig Cuby gitarist Erwin Java de show ‘Cuby’s Blues’ naar het ZINiN Theater.” Een eerbetoon aan Harry Muskee en zijn legendarische band. 

Erwin Java, die zelf van 1986 tot 2011 deel uitmaakte van de formatie, neemt het publiek mee op een muzikale reis door de geschiedenis van Cuby & The Blizzards. Een avond waarop oude tijden herleven met heerlijke blues van Nederlandse bodem. Dit is niet zomaar een concert, maar een ware ‘trip down memory lane’ voor de echte bluesliefhebbers, vooral zij die een speciaal plekje hebben voor de tijdloze muziek van Cuby & The Blizzards.

Erwin Java wordt tijdens deze bijzondere tour bijgestaan door twee speciale gasten: Erwin Nyhoff en Sean Webster uit het Verenigd Koninkrijk. Niet alleen het meesterwerk van de band staat centraal, maar ook het solowerk van Harry Muskee krijgt een welverdiende plek op het podium.

De laatste kaarten zijn te reserveren via www.zinin.com, via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 10 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17