De grote hits van The Everly Brothers komen op deze avond allemaal voorbij, afgewisseld met anekdotes uit hun leven.
De grote hits van The Everly Brothers komen op deze avond allemaal voorbij, afgewisseld met anekdotes uit hun leven.

Eerbetoon aan The Everly Brothers door The Wieners in ZINiN Theater

Algemeen

NIJVERDAL - Na het succes van ‘The Wieners play The Everly Brothers’ in 2021 komen de meestervertolkers van Don en Phil Everly met een tweede deel. In de zomer van 2021 speelden The Wieners het Openluchttheater Nijverdal plat en nu zijn ze met ‘Part II’ op zaterdag 25 maart te zien in het ZINiN Theater in Nijverdal.  

Grote hits van The Everly Brothers passeren deze avond de revue: ‘Wake Up Little Susie’, ‘Bye Bye Love’ en ‘All I Have To Do Is Dream’. Een absoluut waardig eerbetoon aan The Everly Brothers door de Nederlandse rock-‘n-roll band The Wieners. De muzikanten zullen anekdotes vertellen uit het leven van Don en Phil Everly en over het ontstaan van de nummers. De carrière van de Everly’s wordt gevolgd vanaf het prille begin, via de internationale doorbraak in 1957 tot en met de comeback in de jaren ’80.

Invloedrijk

The Everly Brothers hadden veel succes met hun rock-‘n-roll en countrymuziek. De broers uit Chicago scoorden wereldwijd grote hits. Legendarische artiesten als The Beatles en The Beach Boys beschouwden The Everly Brothers als een voorbeeld en ook voor Simon & Garfunkel waren ze een grote inspiratiebron. Muziekmagazine Rolling Stone schreef: “The Everly Brothers, die misschien wel invloedrijker waren dan Elvis Presley, mixte country met de opkomende jaren 50 rock-‘n-roll”.

Kaarten reserveren

“The Wieners laten de muziek van The Everly Brothers klinken als Don en Phil in hun grote jaren. Een must-see voor de muziekliefhebber”, aldus de organisatie van ZINiN. De show is op 25 maart en begint om 20.15 uur in de Theaterzaal van het ZINiN Theater. Kaarten kosten 20 euro en zijn online te reserveren via de website, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal. Het ZINiN Theater is te vinden aan de Willem Alexanderstraat 7 te Nijverdal. Bezoek voor meer informatie en voor tickets ook de website zinin.com.

Afbeelding
Komedie Oh Oh Den Haag! is te zien in ZINiN Theater 11 uur geleden
Afbeelding
Lof voor TrouwringenVoordeel.nl 13 uur geleden
Afbeelding
Zoso: trendy en comfortabele mode voor de ondernemende vrouw 15 uur geleden
Afbeelding
Van kameraden tot compagnons 19 mrt., 20:02
Afbeelding
Reünie oudpersoneelsleden van Reggesteyn in Nijverdal 19 mrt., 18:06
Afbeelding
'We doen dit voor volgende generaties' 19 mrt., 16:34
Afbeelding
Zing koralen Johannes Passion mee in Hellendoorn 19 mrt., 11:52
Afbeelding
CO2-uitstoot is ruim 20 procent lager 19 mrt., 09:50