Ongekend Talent: veelbelovende avond cabaret en muziek in ZINiN Theater.
Ongekend Talent: veelbelovende avond cabaret en muziek in ZINiN Theater.

Avondje vol met cabaret en muziek in ZINiN Theater Nijverdal

Algemeen

NIJVERDAL - Het ZINiN Theaterpodium is tijdens ‘Ongekend Talent’ op vrijdagavond 14 oktober gereserveerd voor drie aanstormende talenten in de theaterwereld.

De aanstormende talenten in kwestie zijn Jeroens Clan, Milène van der Smissen en Tobi Kooiman. Drie veelbelovende acts die langzaam maar zeker de Nederlandse theaters en theaterliefhebbers aan het veroveren zijn. ZINiN biedt ze een podium en het Nijverdalse publiek krijgt de kans om met alle drie kennis te maken tijdens een voorproefje van hun voorstellingen. Meer informatie over de acts van Ongekend Talent:

Jeroens Clan: ‘Tere Zieltjes’

Er zijn twee soorten mensen: Sneue lafaards die nooit iets nieuws durven te proberen én mensen die over tien jaar kunnen zeggen: ‘Ik was erbij in het ZINiN Theater bij de debuutvoorstelling van Jeroens Clan. En toen waren ze nog een stuk goedkoper.’ Een show vol snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen die iedereen op het werk gaat proberen na te vertellen. 

Milène van der Smissen: ‘Voor mijn part Dolly’

Milène is actrice, danseres, zangeres en ook nog eens de allergrootste Dolly Parton fan. In haar voorstelling ‘Voor mijn part Dolly’ komt het publiek dan ook van alles te weten over haar idool en brengt ze arrangementen van bekende songs als ‘Jolene’ en ‘9 to 5’. 

Tobi Kooiman: ‘Best of’ 

Tobi Kooiman is cabaretier, stand-up comedian, wiskundige en stoïcijns. Hij probeert met zijn gevoel voor logica levensvraagstukken en alledaagse kwesties te tackelen, ziet (non-) causale verbanden en ontrafelt statistiek-misbruik. Het brengt hem in het dagelijkse leven in wonderlijke situaties, waar het publiek ongegeneerd hard door heen lacht. 

De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten voor een avondje Ongekend Talent zijn €18,50 en zijn te reserveren via de website van ZINiN, via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11