Afbeelding

Ontwerp je eigen kerstbal van vilt

Algemeen

NIJVERDAL - Ben je al helemaal in de kerstsfeer en ben je er helemaal klaar voor om de kerstboom te gaan versieren? Kom dan op donderdag 14 december naar het MaakLab in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal om je eigen kerstballen van vilt te ontwerpen tijdens deze unieke ‘ouder & kind’ workshop. Samen met je vader, moeder, opa, oma of verzorger krijg je de kans om jouw eigen ontwerp te maken. Dit ontwerp wordt door een lasersnijder uitgesneden.

In het MaakLab ligt een scala aan kleuren vilt en andere materialen klaar, zodat de kerstbal helemaal naar eigen smaak vorm gegeven kan worden. De lasersnijder garandeert een nauwkeurige snijwijze, waardoor het eindresultaat er professioneel uitziet. Het MaakLab is de ideale plek om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen onder deskundige begeleiding. Jullie hebben slechts één kaartje nodig om samen mee te kunnen doen aan deze uitdagende en gezellige workshop. Kom en doe mee en maak een blijvende herinnering in de vorm van jouw zelfontworpen kerstbal van vilt.

Je kunt je aanmelden via www.zinin.com of via de reserveerlijn 0548-624489. Reserveren bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek is ook mogelijk.

Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 18 minuten geleden
Afbeelding
'Priscilla': Leven naast Elvis allesbehalve een sprookje 12 uur geleden
Afbeelding
Het einde is in zicht 19 uur geleden
Afbeelding
Creatieve inloopochtend voor minima gisteren
Afbeelding
Toneelvoorstelling 'In de Lift' te zien in het ZINiN Theater 7 mei, 19:38
Afbeelding
Een pittige thuiswedstrijd voor NKC '51 1 7 mei, 17:53
Afbeelding
Risico om te degraderen groter voor SVVN na verlies 7 mei, 16:05
Afbeelding
Van hoog naar laag: ontdek de Sallandse Heuvelrug per fiets! 7 mei, 13:21