Afbeelding
Foto: Roefeldag

Bedrijven gezocht voor 27e Roefeldag

Algemeen

NIJVERDAL - De voorbereidingen voor de Roefeldag 2019 zijn weer in volle gang. Dit jaar wordt er geroefeld op zaterdag 15 juni. Veel bedrijven worden via email benaderd met de vraag: "Doet u ook (weer) mee met de Roefeldag?"

Tijdens een roefeldag mogen kinderen tussen de 7 en 12 jaar een kijkje nemen achter de schermen van allerlei verschillende bedrijven, instellingen en verenigingen. Zo ervaren kinderen van dichtbij wat volwassenen doen tijdens hun werk, en liefst mogen ze ook actief iets doen en meehelpen!

De organisatie van de Roefeldag in de gemeente Hellendoorn hoopt dat ook dit jaar weer veel bedrijven hun maatschappelijke betrokkenheid bij de jeugd tonen door hun deuren open te zetten voor de jeugd van Nijverdal/Hellendoorn. Kinderen vinden het leuk om iets meer te horen over de organisatie van een bedrijf en nog leuker is het voor hen om ook een kleine activiteit, welke past bij het bedrijf, te kunnen uitvoeren. Dan voelen ze toch echt een beetje belangrijk.
Het slagen van de Roefeldag hangt samen met het aantal bedrijven dat meedoet met de Roefeldag: hoe meer bedrijven hun deuren open zetten, hoe meer kinderen deel kunnen nemen aan de Roefeldag. De Roefeldag is er voor kinderen van groep 5 t/m groep 8. De kinderen ontvangen te zijner tijd via hun school een uitnodiging. Deelname aan de Roefeldag Hellendoorn-Nijverdal is voor kinderen uit de gemeente gratis; de Roefeldag wordt mogelijk gemaakt door de deelnemende bedrijven en organisaties en wordt geheel georganiseerd door vrijwilligers. De organisatie nodigt bedrijven uit zich aan te melden via de volgende website:
www.roefeldaghellendoorn.nl.
Voor vragen kunnen bedrijven contact met de organisatie opnemen via: roefeldaghellendoorn@gmail.com.

Afbeelding
Afbeelding
Laat de dagelijkse sleur van je afglijden: Geniet van een avond vol humor! 3 uur geleden
Afbeelding
Stap in de wereld van Juf Roos en Gijs voor een verjaardagsfeest om nooit te vergeten! 11 uur geleden
Jong en talentvol lid van SNO Nijverdal Sam van Veen (foto: Linda van Beekhoven).
Cursus Verenigingsscheidsrechter: ga fluitend het veld op! 30 apr, 20:18
Afbeelding
'Kuier deur Kruidenwijk': Stap voor stap naar een actiever en socialer leven 30 apr, 15:05
De nieuwe trainer van NKC ' 51 2: Herman Egberts
Herman Egberts wordt trainer van het tweede van NKC '51 30 apr, 13:58
Afbeelding
Ontdek reizen met het openbaar vervoer 30 apr, 09:15
Afbeelding
King's Men weer op de planken 29 apr, 12:31
Afbeelding
Ontwar digitale knopen 29 apr, 08:00