ronald tilleman
ronald tilleman (Foto: ronald tilleman)

WEBO viert 30-jarig jubileum

RIJSSEN - Op zaterdag 14 september 2019 viert WEBO haar 30-jarig bestaan. Iedereen kan deze dag een kijkje komen nemen in dit prachtige familiebedrijf en zal worden verblijd met een aantrekkelijk programma voor jong & oud. 

Zaterdag 14 september stelt familiebedrijf WEBO tussen 11.00 en 16.00 uur de poorten open voor iedereen die maar geïnteresseerd is wat er in de fabriek van de "Uitvinders in de Timmerindustrie" gebeurt.
"We kunnen ons voorstellen dat veel mensen benieuwd zijn naar wat hier nou dagelijks gebeurt. Tezamen met het openstellen van ons gerenoveerde kantoorpand is dit een mooie gelegenheid kennis te maken met de Uitvinders in de Timmerindustrie." "We pakken het groots aan en hopen hiermee een breed publiek te trekken" aldus Willem Haase, directeur van WEBO.

Wat is er te doen?
WEBO profileert zich als "Uitvinders in de Timmerindustrie" en hoort bij de top 5 timmerfabrieken van Nederland. Veel mensen weten niet wat WEBO nou precies doet. WEBO produceerde bijvoorbeeld 6.000 eikenhouten kozijnen voor het Stadhuis in Deventer en de kozijnen & HSB elementen voor het MST in Enschede. Tijdens de open dag is er gelegenheid het productieproces van de houten kozijnen en complete gevelelementen te volgen. Medewerkers zullen een inkijkje geven in hun wereld en er is gelegenheid te zien hoe de machines werken. Daarbij laat WEBO zien aan een goede leefomgeving te werken door als grondstof voor hout te kiezen bij te dragen aan duurzaam ondernemen.

Rondleiding & speurtocht
Er is de hele dag wat te doen voor jong en oud. Van een speurtocht door de fabriek en vogelhuisjes maken voor de jonge garde tot een Wist-u-dat rondleiding voor de volwassenen. Op zaterdag 14 september is iedereen die benieuwd is naar WEBO tussen 11.00 uur en 16.00 uur van harte welkom!

Goed doel
WEBO vindt het belangrijk om een maatschappelijk doel te ondersteunen. Voor de viering van het jubileum is er besloten om Stichting Waander Companje financieel te ondersteunen. Het doel van deze stichting is het financieel ondersteunen van kinderen uit (één-ouder)gezinnen binnen de gemeente Rijssen-Holten waar onvoldoende financiële middelen aanwezig zijn om kinderen tot en met ca. 16 jaar aan allerlei activiteiten mee te laten doen. Er is een collectebus aanwezig zijn voor ieder die aan dit mooie gebaar wil bijdragen.

Meer berichten
 
Auto zoeker