Paard- & pony oefenmennen bij Hippisch Centrum 't Oale Spoor
Foto: BeVa Productions H'drn

Paard- & pony oefenmennen bij Hippisch Centrum 't Oale Spoor

HELLENDOORN - Eindelijk was het dan zover, en konden de rijdende leden van Menclub Helderse Voerluu eens in de nieuwe buitenbak rijden.

Aansluitend op de bouw van de prachtige hal is Hippisch Centrum ‘t Oale Spoor afgelopen winter uitgebreid met een geweldige buitenbak. Eb-en-Vloedbodem noemen ze het. Afhankelijk van het gebruik, kan de vochtigheid van de bodem worden aangepast. Dat gaat gewoon met een app-je via de telefoon. Wat een mooie ontwikkelingen allemaal. En wat een fantastische accommodatie.


Foto: BeVa Productions H'drn

Op woensdag 22 juli was het voor de leden van de club zover. Nadat de Hertruiters al het geluk geproefd hadden met dressuurwedstrijden, was het de doop voor de menners. De weergoden waren ons deze keer goed gezind: het doopwater ontbrak. Het was “maar” een oefenavond voor de vaardigheid, of zoals velen het noemen “kegeltjes rijden”. Elke aanspanning kon twee keer het indrukwekkende parcours afleggen. En met succes. Het aantal afgereden balletjes was echt beperkt! Wat een stralende gezichten bij deelnemers en onze trouwe viervoeters. Die genoten er zichtbaar van na toch wel een lange gedwongen rust. Zij vinden wedstrijdstress ook best leuk!

Voor woensdag 5 augustus staat weer zo’n oefenavond op het programma; daarna zijn we weer topfit voor de echte wedstrijden die nu langzamerhand weer georganiseerd worden.


BeVa Productions H'drn

Meer berichten
 
Auto zoeker