Afbeelding

Pietentraining bij v.v. Hellendoorn

Algemeen

HELLENDOORN - Dat Sinterklaas dit jaar vanuit huis werkt, is de kinderen van v.v. Hellendoorn ook niet ontgaan. Helaas kon dit jaar het jaarlijkse sinterklaasfeest niet in de kantine worden gevierd. Gelukkig is er door de Pieten een oplossing gevonden om voor de jongste jeugd een Pietentraining te organiseren.

Vrijdagavond was het eerst de beurt aan de jeugd van 4 tot en met 6 jaar die allemaal verkleed naar de training kwamen. Zaterdagochtend werd de Pietentraining georganiseerd voor jongens en meisjes van 7 en 8 jaar. Bij binnenkomst moest er even worden opgewarmd met een Pieten warming up, daarna volgen er verschillende oefeningen als een bal door de schoorsteen gooien, daklopen, laddercircuit en zaklopen. De verstopte Pieten hielden alles goed in de gaten. Na afloop kregen alle jongens en meisjes een Pietendiploma en een lekkere chocoladeletter. Foto’s van de Pieten training zijn te vinden op www.vvhellendoorn.nl

V.l.n.r.: Dennis Hesselink (directeur Oude Wolbers), Willemijn de Roy van Zuydewijn (projectleider Vastgoed Reggewoon), Gerrit Breeman (directeur-bestuurder Reggewoon).
Officiële start bouw op oude locatie Blenkeschool 3 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 5 uur geleden
Een blij team van Draw2design. Zij gingen met de felbegeerde titel en bijbehorende beeldje terug naar de zaak.
'Draw2design is een terechte winnaar' 7 uur geleden
Afbeelding
Hé notaris, verklaar 's! 9 uur geleden
Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 21 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 23 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 28 mrt, 15:43
Afbeelding
ColumLicht balsemen 28 mrt, 13:33