Gaan er 3 punten naar v.v. Hellendoorn of naar De Zweef of toch beide 1 punt?
Gaan er 3 punten naar v.v. Hellendoorn of naar De Zweef of toch beide 1 punt?

v.v. Hellendoorn kijkt uit naar de wedstrijd tegen De Zweef

Algemeen

HELLENDOORN - De topper tussen v.v. Hellendoorn en De Zweef in Hellendoorn staat zaterdag 7 mei op het programma. De wedstrijd op Sportpark De Voordam begint om 17.00 uur. “Dit tijdstip maakt het voor de supporters van v.v. Hellendoorn en alle andere voetballiefhebber in de gemeente mogelijk om de wedstrijd bijwonen”, zo laat v.v. Hellendoorn weten. 

Op 12 maart dit jaar speelden beide teams ook tegen elkaar, destijds wisten de mannen uit Nijverdal met 2-0 te winnen. Het antwoord op de vraag of v.v. Hellendoorn in eigen huis wél kan zorgen voor de 3 punten, wordt komende zaterdag gegeven. 

v.v. Hellendoorn heeft afgelopen zaterdag slechte zaken gedaan in en tegen Bruchterveld. Het elftal van hoofdtrainer Bart Benneker verloor in de laatste minuut de wedstrijd met 3-2. Erg zonde in strijd om het kampioenschap én de komende wedstrijden tegen De Zweef en Oranje Nassau. v.v. Hellendoorn lijkt dus af te haken in strijd om het kampioenschap maar zal ongetwijfeld via de nacompetitie willen blijven strijden om promotie naar de tweede klasse!

De Zweef staat momenteel op plek 2 met 51 punten uit 20 wedstrijden. Het elftal van hoofdtrainer Niels Kolkman wist afgelopen zaterdag ruim te winnen in eigen huis van Hardenberg’85, 7-0. Met het verlies van v.v. Hellendoorn afgelopen zaterdag, lijkt De Zweef het kampioenschap te moeten uitvechten met Oranje Nassau. Komende dinsdag speelt Oranje Nassau in en tegen Hellendoorn. Natuurlijk moet De Zweef dan goede zaken doen in de uitwedstrijd komende zaterdag.

Voorafgaand aan deze derby organiseren de sponsorcommissies van v.v. Hellendoorn en De Zweef gezamenlijk een sponsormiddag. Dit was in Nijverdal destijds een groot succes en krijgt hiermee een mooi vervolg. Tevens zullen er de gehele middag activiteiten zijn op het Sportpark in Hellendoorn.

Aftrap van de wedstrijd v.v. Hellendoorn tegen De Zweef op Sportpark De Voordam in Hellendoorn is om 17.00 uur. “Deze topper mag u niet missen!”

Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' 11 uur geleden
Voorbeeld van een situatie waar mensen met een beperking nog te vaak mee te maken hebben: er wordt te weinig rekening met ze gehouden.
Wmo-avond 'Iedereen doet mee' 13 uur geleden
Afbeelding
Dansclub Hulsen houdt weer een dansavond 17 uur geleden
Op 4 mei, de vlag halfstok vlaggen van 18.00 uur tot zonsondergang. Tijdens Bevrijdingsdag de vlag, zonder oranje wimpel, vlaggen.
Gemeente Hellendoorn staat stil bij 4 en 5 mei 19 uur geleden
Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet 21 uur geleden
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 23 uur geleden
Afbeelding
Column Gerdien op de thee bij André Gorter 2 mei, 19:37
Afbeelding
Taboedoorbrekend: lezing over de menopauze 2 mei, 18:08