Afbeelding
Foto:

‘Dienst met een bijzonder karakter’ in De Schoof

Algemeen

DAARLERVEEN - In “De Schoof” aan de Brugstraat 10 in Daarlerveen wordt op zondag 15 mei weer een ‘dienst met een bijzonder karakter’ gehouden. De dienst begint om 19.00 uur.

Dit keer nemen een aantal gemeenteleden een ieder mee ‘in de voetsporen van Petrus’. Er wordt gekeken naar wat het betekent om in voor- en tegenspoed de weg met God te gaan.

“We volgen Simon Petrus en zien hoe hij als discipel van Jezus leert en leeft met zijn Heer. Petrus is een bijzonder voorbeeld van iemand die vurig voor God gaat en vervolgens opeens twijfelt. Heel herkenbaar voor veel mensen, met name voor jongeren. Door die uitersten heen werkt God verder aan zijn plan”, aldus de organiserende gemeenteleden.

De leiding van deze ‘dienst met een bijzonder karakter’ is in handen van commissieleden en een gastmuzikant zal de samenzang begeleiden. Er is een liturgie en er worden bekende liederen gezonden. Iedereen is welkom op zondag 15 mei en iemand meenemen is ook geen enkel probleem. “Wij hebben dit jaar al veel gasten mogen begroeten in deze diensten. Iedereen is welkom in de kerk.”

Afbeelding
Voorstelling ‘Hoopvol’ in Openluchttheater 2 uur geleden
Afbeelding
Gerben Löwik Classic gaat langs mooiste plekjes 5 uur geleden
Afbeelding
De mooiste plekken in het hart van Overijssel 8 uur geleden
Afbeelding
Uitreiking Cultuurprijs aan actrice Johanna ter Steege 20 uur geleden
Afbeelding
Waterpolozussen terug bij Het Ravijn 23 uur geleden
Afbeelding
Gratis inzameling van plastic verpakkingen en glas voor organisaties en bedrijven 16 mei, 14:06
Afbeelding
Nijverdals Mannenkoor huldigt jubilarissen 16 mei, 12:01
Afbeelding
Reflectie van ChristenUnie op plannen Koestraat 16 mei, 09:54