Afbeelding

‘Dienst met een bijzonder karakter’ in De Schoof

Algemeen

DAARLERVEEN - In “De Schoof” aan de Brugstraat 10 in Daarlerveen wordt op zondag 15 mei weer een ‘dienst met een bijzonder karakter’ gehouden. De dienst begint om 19.00 uur.

Dit keer nemen een aantal gemeenteleden een ieder mee ‘in de voetsporen van Petrus’. Er wordt gekeken naar wat het betekent om in voor- en tegenspoed de weg met God te gaan.

“We volgen Simon Petrus en zien hoe hij als discipel van Jezus leert en leeft met zijn Heer. Petrus is een bijzonder voorbeeld van iemand die vurig voor God gaat en vervolgens opeens twijfelt. Heel herkenbaar voor veel mensen, met name voor jongeren. Door die uitersten heen werkt God verder aan zijn plan”, aldus de organiserende gemeenteleden.

De leiding van deze ‘dienst met een bijzonder karakter’ is in handen van commissieleden en een gastmuzikant zal de samenzang begeleiden. Er is een liturgie en er worden bekende liederen gezonden. Iedereen is welkom op zondag 15 mei en iemand meenemen is ook geen enkel probleem. “Wij hebben dit jaar al veel gasten mogen begroeten in deze diensten. Iedereen is welkom in de kerk.”

Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet 39 minuten geleden
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 2 uur geleden
Afbeelding
Column Gerdien op de thee bij André Gorter 14 uur geleden
Afbeelding
Taboedoorbrekend: lezing over de menopauze 16 uur geleden
Afbeelding
Koningsdag 2024 in Nijverdal FOTO'S 19 uur geleden
Afbeelding
Ridderstrijd geopend 22 uur geleden
Afbeelding
Groei en Bloei Salland houdt Lentefair gisteren
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 2 mei, 08:00