Afbeelding
Foto:

Hertruiters op hoogste podium

Algemeen

HELLENDOORN - Afgelopen weekend kwamen er weer Hertruiters in actie tijdens diverse wedstrijden. Melissa Eshuis heeft met Forest Fire meegedaan aan de dressuurwedstrijd op zaterdag 7 mei Balkbrug in de klasse M1/M2. Ze werd daar eerste met 195.5 punten. 

Silke Pot reed met Matcho op zondag in Markelo een dressuurwedstrijd, ze reed twee proeven en won beide proeven met 208,5 en 203,5 punten.

Er werd ook gesprongen. Op zaterdag ging Jip Ottes naar een springwedstrijd in Staphorst. Met Kolumbus van Orchid’s werd zij tweede in de 80cm rubriek met 78,5 stijlpunten. In de 1.00 m rubriek werd ze met haar pony Cor eerste nadat ze de snelste was in de barrage.

Zondag 8 mei was er een springwedstrijd in Zwolle. Berber Nijland reed met Simba en Kantje’s Zorak. Met Simba deed ze mee in de 70 cm en reed een foutloos parcours. Ze wonnen daarmee een tweede plaats met 75 stijlpunten. Met Kantje’s Zorak deed Berber mee in de 90 cm. Ze reed foutloos en met een snelle foutloze barrage wisten ze hier de eerste prijs te behalen.

Twan van Dijke sprong ook in Zwolle met zijn pony Storm. Zowel in de 40 cm als in de 50 cm behaalde hij een eerste prijs met 75,5 en 80 stijlpunten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Voorstelling ‘Hoopvol’ in Openluchttheater 2 uur geleden
Afbeelding
Gerben Löwik Classic gaat langs mooiste plekjes 4 uur geleden
Afbeelding
De mooiste plekken in het hart van Overijssel 8 uur geleden
Afbeelding
Uitreiking Cultuurprijs aan actrice Johanna ter Steege 20 uur geleden
Afbeelding
Waterpolozussen terug bij Het Ravijn 22 uur geleden
Afbeelding
Gratis inzameling van plastic verpakkingen en glas voor organisaties en bedrijven 16 mei, 14:06
Afbeelding
Nijverdals Mannenkoor huldigt jubilarissen 16 mei, 12:01
Afbeelding
Reflectie van ChristenUnie op plannen Koestraat 16 mei, 09:54