Carla en Kozet Kourie voor Kozet House of Beauty.
Carla en Kozet Kourie voor Kozet House of Beauty.

Grand opening Kozet House of Beauty

Algemeen

RIJSSEN - Bij de nieuwe beautysalon van Kozet Kourie, gevestigd aan de Wierdensestraat 126a in Rijssen, vond op zaterdag 14 mei een gezellig open huis plaats. Zowel vaste klanten alsook familie, kennissen en andere belangstellenden kwamen hier een kijkje nemen onder het genot van een hapje en een drankje. 

“Begin 2018 begon ik met mijn salon aan huis in de Esstraat. Met een ruimte van circa 6 m2 en daarna aangepast naar 15 m2. In december zijn we naar de Wierdensestraat verhuisd en hier is een nieuwe aanbouw gekomen van 75 m2. Mijn zus Carla, die bij een kapperszaak werkte, doet nu de gehele hairstyling bij mij in de salon. Wij kunnen dus een totaalplaatje bieden van beauty en visagie en haarverzorging in één”, meent Kozet. Tevens is de website vernieuwd en ook de naam van de beautysalon en het logo. 

Kozet en Carla Kourie zijn heel blij met de nieuwe, gezellige en moderne inrichting en zeker met de ruimtes die zij nu tot hun beschikking hebben. Kozet maakte van haar hobby haar beroep. In 2017 behaalde zij haar eerste diploma voor het aanbrengen van permanente make-up, zodat ze deze behandelingen vakkundig kan uitvoeren. Ondertussen is zij ook Phibrows Royal artist. “Op jongere leeftijd was ik altijd al geïnteresseerd in beauty en verzorging en Carla was altijd al geïnteresseerd in haarverzorging. Fijn om dit nu samen te kunnen doen.”

Kozet vertelt dat de trend op dit moment permanente make-up is. “Met name de permanente make-up voor wenkbrauwen, ook in combinatie met het aanbrengen van permanente eyeliner en tevens verzorging van de lippen.” Zij volgt ook regelmatig nascholingen en trainingen om de nieuwste technieken bij te houden. Uiteraard voldoet de salon aan de strenge hygiëne-eisen van de GGD. “Wie mooi wil zijn moet bij Kozet zijn.” Op afspraak kunnen klanten dagelijks bij haar terecht voor diverse gezichtsbehandelingen. Bijvoorbeeld wimperlifting, wenkbrauwen epileren en verven of gezichtsontharing. Of een gezichtsbehandeling met reiniging, scrubben en een masker. Daarnaast kan ook stijlvolle make-up, uiteenlopend van casual make-up tot feest- en bruidsmake-up, aangebracht worden.

Lekker in je vel zitten begint dus met een mooie look. Kijk voor meerdere mogelijkheden voor behandelingen op de website: www.kozethouseofbeauty.nl en de Facebookpagina. Voor een afspraak: zie de online agenda om een afspraak in te plannen. Voor een kappersbehandeling bij Carla: tel. 06-36512547.

Afbeelding
Bruisend Nijverdal zoekt vrijwilligers 9 uur geleden
Afbeelding
Jubilarissen SVVN alsnog in het zonnetje gezet 11 uur geleden
Afbeelding
Column: bankje voor jou 17 uur geleden
Afbeelding
Taizéviering met het thema ‘Ik zal u rust geven’ 18 uur geleden
Afbeelding
Rust in je levenmet mindfulness 21 uur geleden
Afbeelding
NKC ‘51 speelt voor behoud in Overgangsklasse 1 jul, 19:31
Afbeelding
Bos Bedden Nijverdal Nieuwste Auping Studio 1 jul, 17:58
Afbeelding
Techniek, beleving voor jong en oud 1 jul, 14:06