Ook de lessen van de springgroep van G.V. Fysion gaan weer van start.
Ook de lessen van de springgroep van G.V. Fysion gaan weer van start.

G.V. Fysion start vanaf maandag 29 augustus

Algemeen

NIJVERDAL - De zomerstop bij G.V. Fysion zit er bijna op. Vanaf maandag 29 augustus gaan de lessen weer van start voor zowel de kinderen als voor de volwassenen.

Voor kinderen die (net) kunnen lopen zijn er lessen ouder en kind gym, vervolgens kunnen ze hun ‘nijntje beweegdiploma’ halen in de les ‘nijntje beweegt’ en vanaf basisschoolleeftijd is er gym, dans, ritmische gym, streetdance, springen en acro. Maar G.V. Fysion heeft ook een ruim aanbod voor volwassenen en senioren: aerobics, conditiegroepen, ‘meer bewegen voor ouderen’, stoelgym, conditie buik/billen/benen, volleybal en ‘aangepast sporten’ voor iedereen met een chronische aandoening of beperking. Het complete lesrooster is te vinden op www.fysion-nijverdal.nl

Komend seizoen staan er diverse grote activiteiten op het programma. Op zaterdag 10 september houdt de afdeling ‘aangepast sporten’ een toernooi tafeltennis en badminton voor iedereen met een chronische aandoening of beperking. Meer informatie hierover is te vinden op de website van de vereniging. Ook is G.V. Fysion op zaterdagmiddag 10 september aanwezig op het Sport & Cultuurfestival op Nijverdal met een ‘nijntje beweegplein’, diverse clinics en demonstraties.
G.V. Fysion hoopt op 27 december 2022 eindelijk weer het jaarlijkse Springfestijn te kunnen organiseren en op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april 2023 staat de grote Uitvoering gepland!

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 11 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17